Ольга Бабич

Крем-бальзам від шрамів і рубців Healer Cosmetics

Крем-бальзам від шрамів і рубців Healer Cosmetics

Трохи передісторії. Маю 6-річного сина із мотором в одному місці... 1,5 місяці тому розбив лоба так, що довелося накладати шви. Тут до ворожки не ходи, зрозуміло, що буде шрам :(. Я придбала крем-бальзам від шрамів і рубців Healer Cosmetics.

В описі зазначено, що засіб має натуральний склад (гусячий жир, віск, вазелін, комплекс натуральних олій, трав'яних екстрактів і біологічно активних компонентів); формула збагачена вітамінами А, Е і В; підходить для вагітних, годуючих та дітей; сприяє активній регенерації тканин; пом'якшує рубці і робить їх менш помітними; підходить для шкіри всіх типів. Український виробник. Ціна дуже бюджетна.

Крем-бальзам від шрамів і рубців Healer Cosmetics

Як тільки перестали змінювати пов'язку та обробляти бетадином, я почала наносити на шрам цей бальзам. Він у жестяній баночці, доволі приємного кольору та аромату. За консистенцією нагадує бальзам "Зірочка". Не пече, не свербить, не викликає подразнень. Баночка хоч і невелика, але вистачає на тривалий час.

Поганого сказати нічого не можу.

Але і на ВАУ-ефект розраховувати, на жаль, не варто. Ми користувалися місяць. Рубець заживає, але мені здається, що у такому самому темпі він би загоювався і без цього бальзаму.

Зараз взяла ще кілька кремів. Буду вдячною за поради у коментарях дієвих засобіа від шрамів та рубців.