BELENKAYA

Beauty-челендж: топ-5 продуктів із моєї косметички :)

Beauty-челендж: топ-5 продуктів із моєї косметички :)

Завдяки такому цікавому челенджу, нарешті покажу свій улюблений та незамінний мінімум #накожендень.

Не згадаю, коли востаннє використовувала тональний крем, але без деяких продуктів просто не уявляю свою рутину. Навіть не довелося шукати їх по косметичці, бо це ледь не єдине, що катається зі мною всюди.

Цей «фільтр» просто знахідка, бо нічого так не ліквідує сліди втоми та тьмяності, як цей малюк. Це не тональний засіб, перекриття недоліків можна не чекати, але завдяки світловідбиваючим частинкам, засіб нівелює видимість текстури, пор, та чудово працює як база під макіяж. Я використовую його для легкого «touch-up», бо не виношу відчуття тонального крему. А ще у нього зручний аплікатор.

Ще одні малюки, які йшли в одному наборі, тому додаю їх як одне ціле.

• Shape Tape Glow wand — моє кохання. Співаю цьому консилеру оди, бо він робить якесь дивне диво під очима. Ефект «я спала 10 років», не виглядає як замазка та не підкреслює зморшки/лущення.
  • Shape Tape Contour Concealer це легенда, яка зможе перекрити все. Дуже пігментована формула, дуже щільна текстура, тому треба добре зволожувати обличчя перед використанням. Справжній рятівник при висипаннях.

Ці кремові рум'яна від NYX Professional я придбала імпульсивно, бо в один день чомусь вирішила, що не вмію використовувати рідкі текстури (а хто я така, щоб не навчитись це робити?). Відтінок має назву «NUDE TUDE» та може зійти за два засоби одразу: контуруючий засіб та виразні кавово-персикові рум'яна. Наносяться як масло, а розтушовуються за секунду, і не треба ніяких пензлів та б'ютіблендерів. Люблю коли у макіяжі все зрозуміло і просто, без танців із бубном.

MAKEUP BY MARIO Soft Sculpt Bronzer Light (soft matte finish for fair to light skin tones) має окремий пост на сторінці, тому що це дійсно унікальний продукт для дівчат із дуже світлою шкірою. Як не крути, а продукти, які створються професійними візажистами — найкращі ;)

Цю туш мені буквально натаргетив Тікток. Оскільки я не використовую чорну туш, завжди перебуваю у пошуках коричневих відтінків. А тут — просто меджик. Коричнево-червоний підтон «DREAM POP» за секунди витягує всю зелень з ваших очей. Хто має світлі очі, той знає, як важко підкреслити цей колір та не перетворити його на болотяно-сірий. До щіточки треба звикати, вона силіконова та досить жорстка, але! Завдяки пласкій формі аплікатора, він одразу підіймає вії від коріння та фіксує їх у такому положенні на весь день. Чекала на цю туш цілу вічність і вона виправдала всі очікування.

Тепер ваша черга. Чекаю на ваші косметички ;)