YuliHrytskoff

Глітерна підводка для очей LCF Magic Eyeliner Glitter Shiny срібло

Глітерна підводка для очей LCF Magic Eyeliner Glitter Shiny срібло

В душІ я та іще сорока… Тому, якось зайшовши в «Є…» і побачивши там глітерні підводки для очей LCF, з магазину я вийшла вже з новою косметичною обновочкою) Незважаючи на низьку ціну (на момент покупки – 60 грн), якість підводки виявилась дуже хорошою і з нею виходять просто неймовірно красиві макіяжі! А зараз більш детально розповім про цю красоту)

Глітерна підводка для очей LCF Magic Eyeliner Glitter Shiny срібло

Одразу після купівлі підводка була обгорнута в слюду, що я гарантією контролю першого відкриття.

Оформлення ж самої підводки є доволі простеньким та мінімалістичним, але симпатичним – мені до вподоби!

Підводка складається з двох частин – в нижню прозору поміщений сам засіб для макіяжу, верхня являється ковпачком, продовженням якого є пензель для нанесення підводки.

Пензлик тонкий і довгий. Ворс синтетичний, м’який. Наносити підводку ним дуже зручно.

Консистенція підводкигуста рідина, основа якої схожа на гель, з великою кількістю глітеру, який робить підводку дуже густою.

Запах відсутній.

Нанесення. Незважаючи на те, що аплікатор підводки доволі довгий і виготовлений у вигляді пензлика, наносити підводку дуже зручно та легко. Пензлик дуже м’яко скользить по повіці, не царапаючи та не травмуючи її. Якщо приноровитися, можна намалювати й тоненьку стрілочку, але, частіше, виходять середні по товщині стрілки.

Висихає підводка доволі швидко, але цього часу цілком вистачає, щоб, за необхідності, розтушувати її.

Фініш у підводки блискучий.

Стійкість – прекрасна! Підводка у мене тримається цілий день навіть у спеку без жодної бази чи підложки. Не тече, не відпечатується, не тріскається, не осипається. Але якщо потерти око – блискітки можуть розтертися, тому тут треба бути обережним.

Демакіяж. Незважаючи на прекрасну стійкість, змивається підводка абсолютно безпроблемно звичайною міцелярною водою.

Алергії, подразнення чи будь-якиї інших неприємних відчуттів підводка у мене не викликала.

Глітерна підводка для очей LCF Magic Eyeliner Glitter Shiny представлена у чотирьох яскравих відтінках – срібному, рожевому, синьому та червоному. Я обрала найбільш універсальний відтінок – сріблястий.

Підводка являє собою прозору основу з великою кількістю срібного глітеру. Переноситься колір добре та лягає суцільною блискучою лінією.

При яскравому чи сонячному освітленні підводка блистить просто неймовірно! Погляд стає виразним, відкритим та дуже спокусливим! Від такого макіяжу важко відірвати погляд – вона дуже привертає увагу!

Окрім глітерної підводки для очей LCF Magic Eyeliner Glitter Shiny, в макіяжі використана підводка для очей Maybelline New York Hyper Easy (про неї можна прочитати тут - https://club.makeup.com.ua/post/12212/) та туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational (відгук на неї тут - https://club.makeup.com.ua/post/13974/).

скажу, що Глітерна підводка для очей LCF Magic Eyeliner Glitter Shiny у відтінку «срібло» мені дуже сподобалась! Чудова якість, смішна ціна і неймовірної красоти макіяж з її застосуванням гарантовані! Якщо любите блискучі акценти в макіяжі – дуже раджу!