Mermade Night In Paris
Ох уж ці вишні )
Вітаю 👋
Вирішила приєднатись до спільноти, та спробувати щось від Mermade. А то чого як не рідна 😁
Потрапив мені на очі цей пробник. Прочитавши піраміду, зрозуміла, що мені треба. Бо там же вишня! Як я можу пройти мимо? Ага, ніяк. Но до того як перейдемо до розгляду аромату, хочу приділити трохи часу пакуванню.
Пробник мені прийшов у розмірі 5 мл. А це не мало. Цього вистачить на те, щоб приємно прожити з ароматом деякий час і зрозуміти, чи плануєте продовжити відносини ) Сам флакон зі скла розкручується. Це приємний бонус, бо його можна буде ще використовувати. Загальні враження дуже приємні.
Переходимо до десерту 😉
Тобто, до самого аромату.
Початкова нота: Вишня, Лікер, Мигдаль
Нота серця: Жасмин, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Ваніль, Гвоздика, Кориця
Піраміда дуже спокуслива, такі ноти, мммм. Вперше я розпилила парфюм прям на роботі ) Щоб зрозуміти його гучність та проекцію. Кабінет він не заполонив (і слава богу!), але від руху повітря його було чутно. Я так розумію, що аромат в одному направлені з Lost Cherry. Звісно це не клони, та його таким і не презентують, та не помітити знайомі ноти неможливо. Скажу відразу, що Lost Cherry я не маю (поки що), та в мене є також нішевий (нажаль, зовсім не бюджетний) парфум, який ну дуже схожий на Тома Форда. Тому, буду орієнтуватися на нього.
Старт яскравий і грайливий. Відразу заявляє про себе. Саме на старті ви розумієте, на що саме схоже ) Скажу так, Night In Paris хоча і схожий, все одно залишається в дусі. Така собі гра у Вишні Форда ) Але повернемося до парфуму. На старті відчувається солодка вишня з лікером. Алкогольності як такої немає, скоріше натяк на нього. Це буяння продовжується хвилин 10. Після старту в мене на шкірі з'являються льодяники "барбарису". Саме їх я відчуваю дуже добре ) Ось так він і звучить до самої бази. А в базі вже з'являється ваніль, та зникають льодяники. Вишня то є, то її нема. Стійкість... Після 4-х годин парфум все ще відчутний зі шкіри. Після п'яти годин мені вже захотілося його обновити.
Висновки
Для мене цей парфум суто дівчачій. Він солодкий, грайливий, яскравий, при цьому не важкий та не складний. Ще й у дусі відомого парфума. Це молодість, літо, легкі сукні, льодяники чупа-чупс, гарний настрій та світ у яскравих кольорах. Тут не треба шукати глибини чи якогось різноманітного розкриття. Він не про це ) Це скоріше про настрій. Чи замінить він Тома нашого Форда? Ні. Зовсім ні. Але якщо вам хочеться чогось в одному напрямку, але більш простого та не за всі гроші світу, то вам сюди. Побалуватися у Вишенку )) Бо я цей парфум саме так і сприймаю, як пустощі. Але в такому доброму розумінні. Також рада, що вирішила спробувати саме влітку, бо саме зараз він вписався в атмосферу дуже органічно.
Коментарі (0)