olenamoli

Дівчина з фіксуючими персиками🍑

Знала про існування спреїв, що фіксують мейк. Але про покупку ніколи не замислювалася.
Спрей від I Heart Revolution з'явився в мене випадково. Колись була така класна акція: купуєш на якусь суму косметику з групи Revolution (брала сироватку та маску) і в подарунок отримуєш таємний бьюті-бокс. До речі, наповнення було непогане: палетка хайлайтерів, туш, олівець для брів і цей фіксуючий спрей.

В мене аромат Персик-Крем. Досить приємний і соковитий, не надто хімозний.
А взагалі різновидів багато: 🥥кокос-ваніль, 🍓полуниця-крем, 🥒огірок, 🍭туті-фрутті, 🌱зелений чай, 🌹троянда та гуава, 🍉кавун і це не все.

Текстура трохи густіше водички, нелипка. Розпилюється легкою хмаринкою.

В ці дні спеціально наносила спрей поверх мейку, і ось моє враження: туш не відбиваються і не сиплеться, підводка на місті, олівець для брів також, тон на обличчі, Т-зона стабільно блищить. АЛЕ! В мене все те саме і без спрею.

Коротше, річ цікава та бескорисна. Майже! Адже все ж таки знайшла йому застосування.

Маю такий чубчик, який потрібно кожного дня укладати. Одного разу спрей для волосся закінчився і нанесла цей (аби не водою). І я у захваті, як уклалося волосся! Чубчик ідеально вирівнявся від фену, блиск як після олійки та вирівнювання прасочкою. Так і використовую🤗