Ольга Бабич

Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Ензимна пудра - це, мабуть, одна із хітових новинок останнього часу. Про неї гудуть усі соціальні мережі. Вирішила спробувати і я. Мій вибір припав на засіб від українського бренду Biono. Оскільки я вже користувалася дечим від цього бренду і мені сподобалося (дивіться попередні відгуки). Ну, і плюс ціна приємна та й відгуки непогані. Єдине, сумнівалася з приводу аромату.

Для початку трохи теорії. Ензимна пудра - м'який спосіб очищення обличчя за допомогою гранульованого порошку, що містить ензими. Ензими - це ферменти переважно рослинного походження, які добувають з багатьох овочів і фруктів. Ензими допомагають відлущити відмерлі клітини шкіри і видалити забруднення, роблячи шкіру м'якою, гладенькою і зволоженою.

Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Треба насипали на долоню невелику дрібку порошку. Після додавання кількох крапель води пудра перетворюється на легку піну, яку потрібно нанести на обличчя та ніби трохи промассажувати. Піна добре очищає шкіру від забруднень, залишків косметики, надлишків себуму. Далі все це змивається теплою водою.

Як обіцяє виробник:

- ліпаза нормалізує роботу сальних залоз та звужує пори;боту сальних залоз та звужує пори;
- біла глина активізує обмінні процеси у клітинах;
- вітамін С відбілює шкіру та посилює синтез колагену;
- рисова пудра та вівсяне борошно глибоко проникають у пори та адсорбують забруднення;
- екстракт зеленого чаю тонізує обличчя, бореться з вільними радикалами;
- папаїн та бромелайн ніжно відлущують ороговілі клітини епідермісу, вирівнюють мікрорельєф шкіри.

Загалом досить цікава штука. Дійсно, добре очищує обличчя, запалення стають значно меншими. І ще мені сподобався ефект пещеної шкіри, такої доглянутої, ніжної. До того ж немає пересушеності. Не пече, не стягує. Боялася, що буде неприємний запах, бо почитала перед покупкою коментарі. Розумію, що для багатьох людей запах косметики має значення. Але я знаю дуже багато дієвих засобів, які ну дуже тхнуть, проте ефект неймовірний.

Хоча на диво, що стосується ензимної пудри від Biono чи то мені нормально було чи виробник змінив віддушку, ніякого неприємного аромату я не відчула :)

Тому, якщо бажаєте спробувати якусь ензимку, ця баночка непоганий варіант.