Знайомство з фірмою Renew
ОНОВЛЮВАЛЬНА СИРОВАТКА СЕРУМ З РЕТИНОЛОМ Rejuvenating Serum Retinol
Так як я полюбляю Ізраїльський догляд, то моя цікавість направилась у бік фірми renew, і тим паче я чула досить хороші відгуки від подружки про крем цієї фірми з вітаміном С. Так я маю шкіру 30+ і починають з'являтися перші вікові зміни тому було вирішено спробувати крем з ретинолом. Це не перший досвід засобів з ретинолом, тому я зовсім не вагалася, тим більше що його форма в цьому серумі досить м'яка, тому починати вводити ретинол в рутину з цим серумом можна не хвилюватися.
Сам серум мені нагадує більш рідкий ванільний пудинг (обожнюю його), як по консинстенції так і по запаху. Мою жирну шкіру добре зволожує та досить швидко вбирається не залишаючи блиску або плівки.
Опис: Концентрована сироватка містить унікальну комбінацію активних компонентів для глибокого оновлення та омолодження шкіри: повністю зникають дрібні зморшки та значно зменшуються глибокі, зникають свіжі та застарілі рубці пост-акне та інших пошкоджень шкіри; колір і рельєф шкіри вирівнюється. Ефективно застосовується для корекції вікових змін, швидкого омолодження, лікування акне. Активні компоненти препарату: Вітамін А (ретинол 0,1%, ретиніл пальмітат 10%), морквяна та обліпихова олії, Вітамін E, гіалуронова кислота.
Застосування: невелику кількість сироватки нанести на попередньо очищене обличчя в вечірній час. В денний час обов’язкове застосування крему з SPF фактором. Не рекомендовано використання препарату під час вагітності.
Чому ж ретиніл пальмітат найм'якіший?
Види ретиноїдів від найслабших до найсильніших (а отже, і більш дратівливих):
· Retinyl Palmitate (безрецептурний);
· Retinol (безрецептурний);
· Retinaldehyde (безрецептурний);
· Retinoic Acid (Tretinoin) (рецептурний).
Усі форми, крім самої ретинової кислоти, неактивні. Це означає, що їм потрібно перетворитись на шкірі до активної форми. Наприклад, Retinyl Palmitate потрібно спочатку перетворитися на Retinol, потім у Retinaldehyde і лише потім вже в Retinoic Acid. За час "шляху" компонент втрачає свою силу, і тому його ефект менш помітний.
Важливо: не треба гнатися за високими концентраціями. Ретинол, як і інші компоненти косметики, має межі введення і оптимальний % для кожної форми. Мало – значить “не працює”.
Важливо: популярність та широка доступність косметики з ретинолом зовсім не означає, що вона потрібна всім. Для використання ретинолу є певні показання. Перше – акне. І друге – корекція вікових змін. Використовувати ретинол для профілактики, якщо шкіра в нормальному стані, не дуже правильно.
Також є протипоказання до застосування засобів з вітаміном А та його похідними:
• під час вагітності – це може призвести до тератогенних змін (мутації) плода,
• підвищена чутливість до похідних вітаміну А,
• період годування груддю,
• використання препаратів з ретинолом або його похідними одночасно з пілінговими препаратами, що очищають, стягують шкіру.
І ще я періодично міняю діючі активні речовини і ніколи їх не застосовую одночасно, кожному свій час).
Коментарі (0)