Японські краплі для оче й Rohto Vita 40 alfa
Ідеальний помічник для очей 💙
Вже не один рік, періодично, я користуюсь краплями для очей японського бренду Rohto і вони настільки хороші, що навіть не хочеться шукати щось інше.
💙💙💙
Саме ці краплі вітамінні та мають протизапальний ефект (при алергії та інших подразниках).
Краплі складаються з 4 поживних речовин, які швидко та якісно знімають подразнення та повертають ясність зору.
Також краплі прибирають зуд (навіть от алергічних реакцій), знімають набряки , нейтралізують втомленість очей від офісного світла , від ультрафіолету .
Цей засіб загоює подразнені судини в очах, живить оболонку ока та розслабляє при спазмі ока.
Склад:
Натуральний вітамін E (D- alfa-токоферолу ацетат) 0.05% - покращує кровообіг та знімає набряки
Вітамін B6 (піридоксину гідрохлорид) - борець з дратівливістю, втомленістю очей , 0.1%.
Калій L-аспартат 1% - ефективно лікує набряки
Ефір хондроїтин сульфат натрію 0.1% - захищає оболонку ока
Хлорфенірамін мелеат 0.03% - нейтралізує подразнення та зуд викликані алергією
Неостигмін метілсульфат (прозерин) 0.005%
+ допоміжні речовини та l-ментол .
У кожних крапель є Індекс свіжості - це % L-ментолу, коли індекс 1 - краплі нейтральні , 3-трошки охолоджуючі, 5 - досить охолоджуючі, 8 - для екстремалів любителей ментолових відчуттів )))
Я люблю індекс 8 та 5, на фото мої крапельки з індексом 5, а жовті з індексом 3 - більш делікатні, то беру для батька , він обожнює ці краплі, каже що вони краще багатьох аптечних які його виписували офтальмологи.
Але звісно , все індивідуально )
Протипоказання: при глаукомі, індивідуальна непереносимість компонентів продукту; не використовувати краплі з лінзами.
Обєм 12 мл.
Краплі продаються в картонній коробці , яка запечатана, а в середині сам флакон ще запечатан в пластиковий пакет.
На Мейкап я щось їх не знайшла , тому якщо вони з’являться - можу сміливо порекомендувати спробувати , особливо якщо ви довго працюєте за комп’ютером , маєте роботу яка потребує уваги та концентрації зору, маєте алергію та чутливі очі.
Дякую за увагу! 💕
Коментарі (0)