Alina Litva

Стимулюючий шампунь від Ducray

Стимулюючий шампунь від Ducray

Шампунь для надання щільності обіцяє зміцнити і відновити волосся, уповільнити втрату об'єму. Доповнює ефект від процедур, спрямованих на надання щільності та зміцнення.

Активні компоненти:

  • Нікотинат токоферолу і GP4G комплекс має антиоксидантні властивості, активує обмінні функції клітин і виробництво протеїнів, розширює судини шкіри голови, живить фолікули волосся.
  • Пантенол зволожує волосся, прискорює ріст, перешкоджає посіченню кінчиків, надає міцність, еластичність, блиск.
  • Пантолактон покращує структуру і зберігає протеїн всередині волосся.
  • Піридоксин (Вітамін В6) нормалізує процеси обміну і з'єднання ліпідів на рівні клітин, прискорює ріст волосся, покращує живлення коріння, перешкоджає випаданню, усуває свербіння та лупу, збільшує об'єм.
  • Екстракт коренів рускусу колючого стимулює циркуляцію мікросудин шкіри голови.
  • Піритіон цинку забезпечує захист від проникнення і розмноження мікроорганізмів, покращує ріст волосся і його вигляд, зміцнює волосяні цибулини.

Шампунь мені підійшов і я помітила зменшення випадіння волосся, але самотужки він не працює. Разом із цим шампунем я використовувала кондиціонер і маску для росту волосся від DSD (https://club.makeup.com.ua/post/15291/), а також приймаю препарати заліза і вітаміни групи В, призначені лікарем. Тому я не можу гарантувати, що шампунь працює сам по собі, але загалом, мені дуже сподобався ефект від нього.

Шампунь м'який, але дуже добре очищає. Волосся неймовірно блищить навіть без сушіння на браш. Він стимулює коріння волосся і добре тримає об'єм, але не робить моє волосся сухим, як інші звичайні шампуні. У нього дуже приємний ненав'язливий аромат, який не лишається надовго і не дратує.

Я планую придбати цей шампунь у більшому об'ємі. Мої щирі рекомендації!