OKazkova

Доступні синбіотики та їх роль у покращенні стану шкіри

Доступні синбіотики та їх роль у покращенні стану шкіри

Навесні я попрацювала кілька тижнів впритул до обігрівачів, і, звісно, це не могло не позначитися на стані шкіри обличчя. Так було і раніше, але ще пару років тому гарний зволожуючий крем вирішував ситуацію. Та з віком шкіра все менше пробачає такі помилки: вона стала зневодненою, набула нових зморшок і взагалі почала виглядати якось втомлено. Цього року стало зрозуміло, що звичайний догляд за шкірою потребує змін. До того ж дуже доречно одночасно закінчились всі доглядові засоби для обличчя 😄

До нових засобів для зволоження та відновлення шкіри я вирішила додати доглядову косметику з пробіотиками, адже вони мають сприяти відновленню здорового рівня рН шкіри та покращенню її захисних функцій. І взагалі пробіотики – це дуже корисна штука, яку я давно хотіла спробувати у догляді за шкірою.

Ось я і вирушила до MAKEUP на пошуки гарних засобів з натуральним складом і щоб не за всі гроші світу. І знайшла серію Synbiotic Home Care від бренду «APIS Professional», яка поєднує у собі пробіотики і пребіотики, тобто і корисні бактерії, і харчування для них. З цієї серії замовила нічний крем, а пізніше і спрей для обличчя. Зараз користуюся цими засобами вже більше двох місяців, тож, мабуть, вже можна писати про свої враження.

Почнемо з того, що Synbiotic Home Care – це доступні засоби для догляду за шкірою, які при цьому мають безпечний натуральний склад без парабенів, силіконів та інших некорисних для шкіри штук.

Я використовую спрей два рази на день замість тоніка. Зберігаю його в холодильнику, бо влітку дуже приємно пшикнути на обличчя прохолодною рідиною 😊

Крем зазвичай використовую на ніч, і два-три рази на тиждень чергую його з іншим доглядовим засобом (про який планую розповісти трошки пізніше в іншому дописі).

І крем, і спрей із серії Synbiotic Home Care доволі швидко всотуються і гарно зволожують шкіру без неприємної липкості або жирності. Тому іноді нічний крем наношу і вдень.

Аромат у засобів приємний, хоча спочатку віддушка спрею здавалася мені дуже насиченою, але звикла.

І головне, що з часом стан шкіри дійсно покращився! Але, гадаю, що тут варто завдячувати комплексній турботі, яка, окрім синбіотиків для шкіри, складається також зі зволоження, омолодження та SPF. До того ж намагаюсь харчуватись більш корисною їжею (дякую літочку за свіжі овочі та фрукти) і приймаю Омега-3. Та все ж, гадаю, Synbiotic Home Care зробили свій позитивний внесок у відновлення шкіри.

Окрім зволоження, відновлення та захисту ця серія обіцяє також «зменшувати ризик утворення дрібних недоліків». І взагалі в статтях про користь пробіотиків для шкіри пишуть, що косметика з пробіотиками бореться з висипаннями. Можливо і так, якщо причина знаходиться на поверхні шкіри. Але якщо вас прищить від солодощів або молочки, або якихось внутрішніх чинників, то навряд чи існують крем або спрей, що здатні це виправити. Але від косметики ви цілком можете розраховувати на якісний догляд і зволоження.

Єдиний момент: дуже швидко у розпилювача від спрею відламалася трубочка. Можливо, її й можна було полагодити, але вона ніяк не хотіла діставатись з пляшечки. Тож довелося перелити рідину в порожню пляшечку від мого улюбленого дезодоранту O'Deo. Ось, до речі, відгук про нього https://club.makeup.com.ua/post/16398/. Ситуація вирішилася швидко, але хотілося б міцніший розпилювач 😉

А в цілому засоби із серії Synbiotic Home Care мені сподобалися.

Нагадаю:

  • Натуральний склад
  • Приємна ціна
  • Комфортні на шкірі
  • Гарно зволожують
  • У комплексному догляді сприяють відновленню шкіри

Тож рекомендую спробувати!

Дякую за увагу! ❤️

Доступні синбіотики та їх роль у покращенні стану шкіри
Доступні синбіотики та їх роль у покращенні стану шкіри