Blondie_rs

Мультихромні рідкі тіні, що підкорили мене

Мультихромні рідкі тіні, що підкорили мене

Я не вірю, що знайшла таке щастя практично "за дякую" 😻🙈

Привітик всім! Так довго я визрівала з цим дописом, бо ніяк не могла останній макіяж зробити. Проте, гарненько зробила затест усіх відтінків та носила кожен протягом дня для перевірки стійкості. Я завжди скептично відносилась до косметики такого цінового сегменту. Наче - "ну що там може бути нормального?". Тональні засоби чи ще щось я точно не буду купувати, але ось такі "аксесуари" я постійно вишукую. Справа в тому, що бюджетні аналоги - це вже не рідкісний випадок. А часто так буває, що аналог навіть і кращий в субʼєктивному розумінні. Якось зайшла в магазин і давай перебирати всі полички 😆 В мене таке буває рідко, але буває. Натрапила на цікаві рідкі тіні, взяла один на пробу, а наступного дня прийшла ще за двома - щоб зібрати усю колекцію.

Мультихромні рідкі тіні, що підкорили мене

Їх дедалі рідше можна вже десь зустріти. Як у нас в бʼюті прийнято - хорошого завжди мало і його зазвичай знімають з виробництва. Це мої перші продукти від даного бренду. Багато чула про цікаві бюджетні знахідки - ті ж кольорові олівчики з відносно недавньої колекції, гелеві олівці для губ, подекуди й тіні в них здаються не такими вже й поганими (на свою ціну, звісно). Деколи я навіть бачу в них схожість на Lamel, проте оооось таких мультихромів я ще не бачила.

Не так й давно у Catrice виходили схожі рідкі тіні, але там були свої примхи щодо стійкості та плотності самого продукту. Ну і ціна була в 3 рази вищою. Дані засоби, по секрету, я викупила по 59₴ за шт, ну а на Catrice були ціни від 160₴. Тож я все виглядала знижок, і все ніяк не получалось заволодіти такими скарбами. Проте, один похід в магазин змінив усе і я досі не можу повірити своєму щастю.

З відтінками у них все просто: звичайна нумерація 01, 02 та 03.
01 - найбільш чарівний відтінок, який я взяла найперше для затесту. Під прямим світлом у нього проявляється колір бургунди з відблиском помаранчі. Коли змінювати ракурс - починає простежуватись насичений золотий, салатовий та яскравий зелений кольори.

02 - найбільш примхливий відтінок. По-перше, з нього найважче витиснути перелив на макіяжі. Його базовий колір - фіолетовий, темна фуксія, між пурпуровим та маджента. Далі під певним кутом починає проявлятись більш золотий відтінок, який плавно переходить до приглушеного, темного зеленого, наближеного до хакі.

03 - улюбленець стрілочок. Він завжди насичений, деколи можна забути, що на тобі мультихром. В його основі - насичений зелений колір, схожий на вайрідан (Viridan) та діамантовий зелений (хоч по суті це він і є). Злегка помінявши ракурс, відтінок міняється на синій, морський глибинний та плавно переходить у фіолет.

Текстура у всіх однакова - тут нема якогось різномаїття між формулами відтінків. Усі стабільні та сяючі, за що великий респект виробнику. Вони плотні, не мають відокремлення між базою та сяючими мікрочастинками, які видають нам мультихромні переливи (це вам не Rude Cosmetics та їх халтура з гліттерами https://club.makeup.com.ua/post/16439/ ). Якщо ви пробували хоч один схожий продукт, то напевне зрозумієте цю легку вологість на початку нанесення. Вони невагомі, наче ви розтираєте подріблений рефіл, змішаний з вʼязкою водою. Це не кремова формула, ні. Вона б трішки відчувалась на руці чи повіках.

Я дуже боялась, щоб при застиганні вони не почали тріскатись та осипатись. Але! Тіні еластичні та чудово носяться! Єдине, що тут як з помадами - не слід робити наслоєння, інакше можна порушити ось цю цілісність текстури та зіпсути естетичний вигляд розшаруванням. Справа в тому, що аплікатор призначений для більшої площі нанесення. Ним я й не намагалась малювати стрілки. По формі він нагадує типовий від блиску для губ. Рідний аплікатор набирає достатньо продукту. І якщо ви вже провели - не слід залишати це до висихання, щоб щось поправити, адже формула може трішки зʼїстись. Проте, у мене під час малювання стрілок не виникало жодних проблем та дратувань; вони не зʼїжджали та не робились прозорими. Але тут й залежить від того, який пензлик ви оберете та якими рухами ви будете його наносити. Єдине, що відтінок 02 найбільш примхливий - про що писала вище. І з ним можливі невеличкі "просідання" формули в декотрих місцях, проте це зовсім не критичні показники і я на цьому й не хочу акцентувати.

На даному фото відтінок 01 - гарний зелений із золотисто-помаранчевим відливом. Хоч, все це важко описати, адже під кожним ракурсом можна визначати все новий та новий базовий колір 😁 І так, це він на фото-обкладинці до цього допису.

Тут найбільше мороки - він постійно видавав мені один і той же пурпурний-маджента відтінок і все. Лиш під іншою лампою можна було вловити трішки зеленого спектру, проте макіяж геть чисто вже втратив свій вигляд під таким освітленням. Можливо, ще слід буде зловити його на сонці, проте там буде також один лиш відтінок (бо для відливів потрібно два джерела світла).

Мені здається, він як і 01 - чудово підходить під колір моїх очей. А цей синьо-фіолетовий та зелений відлив мене просто зводить з розуму!

Ага, це я ще 01 відтінок на губи дала 🤣 І нічого, доволі приємно - не стягує та не сушить.

Напевне, вас ще цікавлять результати тестування на стійкість протягом дня. Якщо у вас жирні повіки - не можу сказати, що вони встоять. На мені тіні тримались чудово 9 годин. У мене повіки злегка можуть ставати вологими/жирними під кінець дня, проте я їх готую навіть перед стрілками - наношу консилер, фіксую пудрою (деколи ще нюдовими тінями), і аж тоді малюю стрілки. Відлив кольорів не тьмянів і не думав тьмяніти. Вони навіть виявились більш стійкими за декотрі бюджетні підводки, як от Colour Intense Profi Touch Ideal Eyeliner (вона змащувалась об повіку та від легкого доторку пальця). І мені дивно, чому від сліз дані мультихроми лиш злегка скуйовджились у зовнішньому куточку ока, а водою з руки їх можна доволі легко змити? Ну, звісно, коли текла сльоза, я повіку не терла, а акуратно витирала хустинкою. І все ж, мені цей момент цікавий та інтригуючий.

Отож, що я тут можу сказати. GlamBee після цієї знахідки почали мене трішки цікавити. Я ще поки нічого більше собі не знайшла, але як раптом ще десь побачу ці скарби - запасусь на майбутнє.

Мультихроми - це однозначно моя любов! Відпало бажання віддавати страшні гроші за Denona, NAM, Moira та ще інші бренди, які виготовляють схожі продукти. Я в захваті та ще раз - в захваті! Мені здавалось, що я вже нічим не можу бути здивована, проте в світі косметики ще стільки всього цікавого 😊