Kizza

Косметичне прибирання

Косметичне прибирання

Макіяжне приладдя я зберігаю в стаканчиках, та пластикових ящичках, що вставлені в пластиковий піднос. Бо фарбуюсь я в іншій кімнаті і перетаскувати "добро" в кілька заходів я лінюсь🫣 єдине, я добираю помади, блиски та тональні засоби (якщо це не ВВ, що живе в підносі) окремо. Ну що ж поїхали копирсатись🤣

Помади в мене мешкають в помадних відкритих контейнерах, в яких я їх складаю по відтінках або необхідності користування. В маленькому двоповерховому контейнері цього місяця будуть жити ті помади, які я можу під будь який мейк схопити і намазати. Вибивається з загального навколорожевонюдового ряду два відтінка вінілових помад, але я вирішила що не будемо розлучати родину)

Великий контейнер заповнений більш екзотичними кольорами, та упаковками, яким необхідний високий стакан. Також тут тональники,якими я нечасто користуюсь,олівці Nudestix та клеї для вій)

Тут ті косметичні продукти, які я кожного ранку тащу з собою в іншу кімнату🤣

Туші маю дві нові, якщо цікаво - можу зробити на низ огляд.

Блискучки та пігменти я пакую в два контейнери - де пігменти та баночки в ящичку, а однушки в контейнері)

Олівці для очей та консилери живуть в сріблястому стаканчику;

Олівці для губ, олівці для брів, туші для брів та підводки живуть в зеленому;

Хайлайтери, рум'яна,контури, пудра та бронзер розміщуються в одному контейнері. Окремо в ящичку мешкають палітра хайлайтерів та розсипчаста пудра живуть в підносику поза контейнерів🤣

Через широкий кадр довелось повернути вертикально, але саме так виглядає моя прибрана макіяжна поличка😅🫣