Lytvynenko

М'який очищуючий гель Needly

М'який очищуючий гель Needly

Обожнюю цей корейський бренд Needly і давно хотіла придбати гель для вмивання. Ви тільки гляньте, який величезний об'єм 😯

Це засіб з низьким рівнем pH, який м’яко очищує шкіру. Підходить для щоденного використання (ранок та вечір).

• екстракт квіллайі регулює вироблення себума і бореться із запаленнями;
  • саліцилова кислота в концентрації 0,5% сприяє злущуванню і оновленню шкіри, проникає всередину пор для їх очищення;
  • лимонна кислота є фруктовою кислотою (AHA-кислотою), що забезпечує м'яке відлущування, очищення, боротьбу з віковими змінами, освітлення пігментних плям.

Гель негустий, чудово піниться. Маленької кількості вистачає на обличчя та шию. Супер економний засіб, я буду більше 6 місяців використовувати, мабуть 😅

Аромат легкий та приємний.

Середній рівень безпеки має тільки віддушка парфумерна, але я не переймаюся за це. Аромат складається з 30-50 хімічних речовин, і у натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії, або компоненти ефірних олій. Саме в цьому засобі я не переживаю за склад тієї віддушки.

Після змивання шкіра скрипить, але вона не пересушена та не стягнута.

Відчувається, як оксамитова шкіра, що неймовірно приємна на дотик та м'яка.

Задоволена покупкою, раджу спробувати, вона варта кожної гривні! Підходить для всіх типів шкіри.