Олена В

Цей пост навіяний челенджом madeinukraine 💙💛

Челендж до Дня Незалежності спонукав написати цей допис і розказати про дійсно працюючі українські бади.

Кожна жінка хоче бути молодою і привабливою якнайдовше. Але краса йде зсередини. І якщо є проблеми з ЖКТ чи гормонами, масочки та косметологи вже не допоможуть.

Як не крути, у жінки цикл є найважливішим показником здоров'я. Він, як то кажуть, "рулить" усим. На нього може вплинути все що завгодно: стреси,інфекції, малорухливий спосіб життя,поганий сон,зміни клімату і т.д.

Пару років тому я була шокована: у моєї сусідки в 40 років почалася менопауза. І з собою принесла операцію на яєчнику (вона чудом залишилася живою) і ще багато чого досить неприємного. Потім я згадала,як мій лікар-гінеколог ще років 15 тому казав,що все більше жінок в віці 35+ звертаються до нього з проблемами ранньої менопаузи.

Потім всі ці відео про те,як менопауза і ранній клімакс впливають на молодість і старіння шкіри,попливший овал і ще купу всього жахливо неприємного.

Але НЕ панікуємо завчасно і профілактуємо.

Тому я вирішила написати про чудодійну річ. Про українську фірму "Екомед" і їхній просто еліксир молодості (без перебільшення) "Фемінал".

Про "Екомед" я почула перший раз років 15 тому. А взагалі, ця українська фірма існує набагато довше. Якщо зайти на їхній сайт,то побачимо шалену кількість відгуків про їхні різні концентрати. Як багатьох вилікували чи навіть спасли життя. У них вони поділені по групам: що від чого і в якому комплексі.

"Фемінал" я пила не один курс за своє життя. Колись він мені допоміг з моїми проблемами з циклом: нормалізував протікання КД . Мою маму він двічі спас від операції. Лікарі дивувалися результатом. Бо всі кричали,що треба лягати під ніж,бо інакше не вийде,а виявилося,що можна травами все вилікувати). Але лікувалася вона по 6 місяців і пила 3 концентрата,які назначили їй лікарі.

А тепер про "Фемінал".

Це фітоконцентрат з рослин. Водно-спиртові екстракти  листя кропиви, трави грициків, звіробою, золототисячнику, материнки, чебрецю, чистотілу, квіток глоду,  нагідок.

Що пише виробник: Клінічно підтверджено, що фітоконцентрат Фемінал дозволяє швидко позбутися ациклічних кровотеч та передменструального синдрому, нормалізувати перебіг місячних та полегшити протікання патологічного клімаксу. Це негормональний, а головне - дуже ефективний натуральний засіб корекції порушень менструальної функції у жінок, причому за рахунок нормалізації власної ендокринної функції. Такий фізіологічний вплив, на відміну від гормонотерапії, не дає побічної дії, а головне, дає більш надійний та стійкий ефект корекції статевих гормональних розладів.

Фемінал забезпечує надійну профілактику розвитку поліпозів та залозисто-кістозної гіперплазії ендометрію, попереджує виникнення пухлинного процесу. Його застосування зменшує прояви патологічного клімаксу та полегшує процес його перебігу. Також доцільно застосовувати Фемінал дівчаткам в пубертатному віці при становленні місячного циклу. Фітоконцентрат сприяє зниженню надлишкової ваги у жінок, зменшує порушення водно-сольового обміну, сприяє виведенню надлишку рідини. Ефективний при всіх захворюваннях жіночої статевої системи як варіант монотерапії, так і в складі будь-якої комплексної терапії.

Буду чесною: підписуюся під кожним словом. Дійсно все геніальне-просте. Наша природа створила все для лікування. Треба просто знати як і що приймати.

Із свого досвіду можу сказати,що я проходила декілька разів курс по 2-3 місяця. І у мене КД ставали менш патологічними,без болів в перший день і ниттям в попереку і сильних кровотеч,які як ми знаємо впливають шалено на гемоглобін і самопочуття.

Лікарі рекомендують пити Фемінал як монопрепарат для профілактики і якщо у вас є незначні проблеми. Якщо у вас все серйозніше,то треба буде пити довше,мабуть до 6 місяців і як мінімум разом з якимось іншим фітоконцентратом.

Я пила ще Тропонорм. Не буду вдаватися в подробиці,але за досить короткий курс в 2 місяці я позбавилася нічної пітливості і вона за 7 років після курсу так і не повернулася,на щастя.

Лікарі " Екомеду" рекомендують пити " Фемінал" всім дівчатам після 40 років короткими курсами в 2 місяці 2 рази на рік для профілактики патологічного клімаксу,нормаізації циклу і навіть для ВІДТЯГНЕННЯ КЛІМАКСУ НА 2-3 РОКИ ( є наукові підтвердження цього).

А в наш час,коли стрес накриває, всім треба в будь-якому віці.

Протипоказань немає, лише непереносимість якоїсь із трав.

Спосіб застосування та дози

Один-два рази на день по 30-50 крапель на 50-100 мл води в залежності від ступеня гормональних порушень. За 30 хвилин до або через годину після вживання їжі, 15 хвилин між препаратами.

Флакона вистачить на 15-20 днів. Ціна бюджетна,десь 50 гривень в середньому.

На курс в 3 місяці треба 5-6 флаконів.

Є три види концентрату: на спирту, в пігулках (найзручніший,бо не треба води до нього) і в водному розчині без спирту (продається лише в їхніх магазинах).

Цей та інші фітоконцентрати продаються в аптетах. Можна купити в їхніх магазинах,там є набагато більше різних фітоконцентратів. Можна замовити з доставкою НП в будь-який куточок України

Що мені особливо подобається так це те,що у них ви можете отримати абсолютно безкоштовну та грунтовну консультацію. ЇЇ можна отримати онлайн через сайт, написавши листа чи заповнивши бланк, офлайн, приїхавши до одного з їхніх центрів чи по телефону.

Найкраще як на мене онлайн. Бо можно все спокійно описати,прикласти аналізи і т.п. Відповідь буде за 1-2 дні і дуже обширною. Можливо з додатковими питаннями. Лікарі у них дійсно від бога,це не просто консультанти. Про їхній досвід,дипломи і наукові праці можна почитати також на сайті.

Однозначно всім дівчатам рекомендую познайомитися з цією крутою компанією,почитати про їхні препарати. Бо у них їх дуже багато. Я ще пила для нервової системи, мій син також п'є для нервової системи і є гарні результати.

І якщо є якісь проблемки,звернутися до них звичайно на консультацію. Можливо,вам стане ця інформація в нагоді!

Всім чарівним україночкам бажаю бути здоровими,щасливими,повними сил та натхнення,в гармонії незалежно ні від чого. Сяяти,кохати і бути коханими.

А природа нам в цьому допоможе!💙💛