Мій перший блиск для першої дискотеки
Eveline Cosmetics 3D Holographic Brilliant - це блиск для губ, який я використовую довше, ніж деякі учасниці клубу живуть на цьому світі😅. Це мій перший блиск для губ, і я все ще люблю його, хоч він того і не вартий.
Цей блиск давно морально застарів, як на мене. Він погано дбає про стан губ, має доволі різкий аромат. Проте я досі люблю його красиве голографічне сяйво, яке робить мої губи об'ємними і привабливими.
Вперше я спробувала його в 2007 році в дитячому таборі перед дискотекою. Придбаний тишком від мами на зекономлені в школі гроші. Формула та палітра фактично не змінилися з того часу, як на мене.
Відтінок та характеристики
Мій відтінок - 069. Той самий, що і в 2007. Використовую вкрай рідко і під настрій, бо ну аж надто сяючий та веселковий він. Але на вечір чи якусь особливу веселу зустріч підходить ідеально.
Блиск доволі липкий та тягучий, як я уже писала вище, має різкий запах. Губи трішки підсушує, сучасні блиски краще дбають про стан губ.
Висновок
Eveline Cosmetics 3D Holographic Brilliant - моє персональне слабке місце, блиск, що повертає мене на танцпол дитячого табору. Зараз я б не стала його купувати, а тим більше рекомендувати. Останній раз обновляла його кілька років тому, але викинути рука не піднімається.
Дякую за спогади, але ми тут заради об'єктивних оцінок. Від мене - 2 з 5.
Коментарі (0)