Ольга Бабич

Гідрофільна олія для вмивання Lapush. Інструкція

Коли я вперше вирішила спробувати гідрофільну олію, то не додумалася перед тим подивитися, як же цей засіб треба правильно використовувати для зняття декоротивної косметики. І оскільки до того у мене були із засобів демакіяжу зазвичай молочко або міцелярка, тут я вирішила діяти аналогічно.

Начвякала олію на ватний диск і почала возюкати по обличчю)))) Коротше, нічого доброго з того не вийшло. Той диск просто прилип до моєї шкіри, ніякого ефекту, звісно, не відбулося - уся тоналка просто розмазалася шматками по шкірі. Яким же було моє розчарування. Мало того, що косметику довелося знімати старою доброю міцеляркою. Так ще і на ранок я помітила подразнення на шкірі.

Я вже хотіла накатати якусь гидоту у коментарях про цей засіб, але вчасно побачила розділ "Спосіб використання")

Інструкція. Правила використання гідрофільної олії:

1-й етап: наносимо олію сухими руками на суху шкіру;

2-й етап: змочуємо руки водою і починаємо вологими руками робити масаж обличчя. Має утворитися рідина білого кольору, схожа на молочко для змивання макіяжу. Ось саме ця субстанція і знімає макіяж та глибоко очищує пори;

3-й етап: змиваємо все теплою водою.

Ось тоді буде гарний результат! І більше того, виявляється, якщо робити по-іншому, то можна отримати проблеми зі шкірою - камедони чи рецидиви висипань.

Щодо відгуку саме на гідрофільну олію від українського бренду Lapush. Досить цікавий засіб. Він дійсно добре знімає декоративну косметику та очищає пори. Шкіра після нього стає гладенькою, ніжною та еластичною. Якщо бажаєте спробувати, то цей товар вартий уваги. Склад натуральний, ціна бюджетна.

І не забувайте читати інструкцію перед покупкою товарів :)