#testmakeupclub
Після тривалого тестування, поділюся враженням про продукти від Maybelline New York та Babe Laboratorios
Спершу, хочу подякувати Maybelline New York, Babe Laboratorios та MAKEUP за чудову можливість тестування нових продуктів та косметики!
Найбільш очікуваною з цього боксу була туш. З неї і почну огляд.
Туш Maybelline The Falsies Surreal Mascara призначена для створення об'єму та подовження вій. Щіточка ворсова, пряма (без вигину). Виробник вказує ще числові заміри вій ДО/ПІСЛЯ, для створення вражаючого ефекту вже на словах - але це, не більше, ніж маркетинговий хід. Мені сподобався дизайн туби.
Ефект на віях
Я люблю наносити багато туші на вії, це додає погляду виразності. Ефект можете бачити самі на фото. Я навіть не підписувала ДО/ПІСЛЯ, бо картина очевидна. Але, щоб досягти такого ефекту, мені потрібно було багато разів нашаровувати туш, в декілька нанесень такого ефекту не буде.
Я результатом дуже задоволена!
- Вії мають об"єм і при цьому розділені.
- Туш наноситься добре, нашаровується, при цьому не утворюються грудочки чи ефект "павучих лапок".
- Туш кремової консистенції.
- Колір - насичений чорний.
- Не осипається і не розмазується на протязі дня. Стійкість і справді хороша.
- Змиваю її гідрофільною олією. Змивається добре.
Автоматичний олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
В наборі було 2 відтінки олівця:
- 04 - Medium Brown (Світлий коричневий з теплим підтоном)
- 06 - Black Brown (Темний коричневий)
Автоматичний олівець дуже тоненький, компактний. На іншому кінці олівчика є маленька, але дуже зручна щіточка. Вона допомагає розтушовувати олівець та прочісувати брови. Варто зазначити, що олівець має гарне і якісне пакування: механізм працює добре, а з кожної сторони олівець і щіточка захищені ковпачками.
Грифель олівця дуже тоненький, але міцний, не ламається. Доволі твердий. Ним можна легко промалювати тоненькі лінії. Доволі стійкий на бровах. Економний у використанні. Можна регулювати інтенсивність кольору натиском олівця.
Ефект на бровах
З усіх олівців для брів, які я маю (а у мене їх досить багато), рука тягнеться саме до цих олівців. Ними можна офорлювати брови максимально натурально.
Мої брови оформлені за допомогою олівця у відтінку 06 - Black Brown (Темний коричневий).
Підводка-фломастер для стрілок Maybelline New York Hyper Easy
Я отримала на тестування аж 3 відтінки підводки: Matte Black, Pitch Black, Pitch Brown.
- Зручна компактна упаковка з шестигранним корпусом.
- Тоненький пензлик, який забезпечує тонкі лінії.
- Колір насичений, в будь-якій з цих підводок.
- Швидко засихає на шкірі і не відбивається.
- Найстійкішою підводкою виявилася Matte Black. Вона останньою зтерлася, коли я витирала свотчі міцеляркою.
Єдине, що мені не сподобалося в цій підводці - пензлик висихає, коли довго малювати стрілочки. Я не профі в малюванні стрілочок, і коли перемальовую декілька разів стрілочки, пензик підсихає, потім це важко зробити, бо він не наносить саму підводку. Потрібно наносити швидко і рівно з 1-2 разу. Через певний час, пару хвилин, коли підводка побуде закритою, вона працює добре. Але, можливо тільки я не вмію малювати з 1-2 разу, тому не вважаю, що це недолік самої підводки.
Стрілочки з підводкою Maybelline New York Hyper Easy
Стрілочки робила підводкою у відтінку Pitch Black.
Фото стрілочок додаю.
Мило для душу на основі олій з формулою без води та лугів Babe Laboratorios Oil Soap
- Зручний тревел-формат 100 мл з дозатором
- Засіб має приємний квітковий аромат, але насичений
- Мило рідке, як олійка
- При нанесенні на шкіру - липке, при додаванні води піниться
- Шкіра після використання олійного мила стає зволоженою та гладкою, приємно па хне
Мило мені сподобалося.
Бальзам-стік для губ з SPF 20 "Зволоження та живлення" Babe Laboratorios Lip Care Stick
- Бальзам має приємний ванільний аромат. Цей аромат нагадав мені бальзами, якими я користувалась в дитинстві.
- Текстура жирненька, але на губах відчувається приємно. Не липкий.
- Бальзам тане при нанесенні на губи.
- Стійкість має середню. Але і не швидко зникає з губ.
- Губи стають зволоженими на пів дня точно.
- Додатково бальзам має SPF 20
- Після нанесення губи мають гарний вологий блиск.
Мені бальзам сподобався.
Коментарі (0)