Любов Любов

"Jovial Luxe Love" Бальзам для губ.

"Jovial Luxe Love" Бальзам для губ.

І знову бальзами для губ😊 Серія бальзамів "Love" від бренду Jovial відрізняється як за зовнішнім виглядом, так і за технічними характеристиками.
Футляри в яскравих кольорах. На них не вказано назву відтінку (чи аромату?), а це можна дізнатися з наклейки, наліпленої на стику. Вони теж доволі якісні: не було проблем, щоб кришка відкривалася, або тріснула, або бальзам погано відкручувався.
Бальзам відрізняється загостреною формою і не такий мазкий, як масло -бальзам (і це зрозуміло, бо ж масло). Можна сказати, що він трохи сухіший і тому не так добре зволожує. Але губи м'які, вистачає надовго, тому особливих претензій в цьому плані немає.
Конкретно по видам:
"Цитрусовий слаш" в оранжевому футлярі , блідо -оранжевого кольору, губам кольору не надає. Аромат неяскравий, нагадує грейпфрут. Вже закінчився.
"Банановий мус" в малиновому футлярі, біло -прозорий. Пахне трохи хімозним бананчиком) Але доньці дуже сподобався, майже закінчила.
"Полуничне суфле" пахне полуничкою, але не надто сильно. На губах майже не видно. Блідо -рожевого кольору. Футлярчик лимонного кольору. Ще новенький.
Був ще кавуновий, але вже немає у продажу, бо було оновлення серії. Ото гарно пах, дуже подобався нам🥰
В цілому, гарні бальзами на свою ціну, але масла-бальзами подобаються більше, хоч і дешевші трохи.

"Jovial Luxe Love" Бальзам для губ.