Hourglass Vanish Airbrush concealer
Декоративна косметика, нажаль, не моя стихія, але я спробую вам щось розповісти)
У мене мініатюрка у відтінку cream, вона мені дісталася безкоштовно при замовленні палетки з офіційного сайту. Ціна її 18$ за 1,5 мл продукту, а повнорозмір коштує 36$ за 6 мл. Дуже приємний бонус до покупки))
Продукт позіціонується як веганський, як і багато інших у цього бренду.
Нажаль я та людина, що ніколи не користується консилером. Мабуть яким би він не був, але лишній шар косметики мене відразу дратує, відчувається маскою, та і не звично, де це мої синці?))) Та і руки у мене вироси не з того місця, і красиво щось зробити не виходить. Тож цієї баночки мені точно вистачить на той час, поки продукт не зіпсується. Але перейдемо до діла.
Консилер досить щільний, на фото нижче ви можете побачити ступіть перекриття і як він розподіляється. Він непогано сховав мою червону цятку на руці. Якщо гарно його розтушувати він не підкреслить пори.
Наноситься продукт аплікатором, як в блисках для губ.
Під очима він, звісно, трошки збирається в складочках, як і будь який інший продукт, думаю від цього не втечеш (або я не знаю якихось лайфхаків 🤷♀️).
Він не виглядає занадто сухим, не сповзає. В цілому може сказати що продукт хороший, допоможе перекрити якісь нюанси шкіри. У бренда є широка палітра кольорів, тож мабуть кожна зможе підібрати свій.
Трохи про склад:
Позитивні аспекти:
- Camellia Sinensis Leaf Extract (екстракт листя чайного дерева): Має антиоксидантні властивості та може допомогти захистити шкіру від вільних радикалів.
- Centella Asiatica Extract (екстракт центели азіатської): Ця рослинна речовина відома своїми заспокійливими та зцілювальними властивостями для шкіри.
- Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (екстракт кореня лакриці): Може мати властивості, які допомагають в зменшенні запалення і розповсюдженні пігментації на шкірі.
- Squalane (сквалан): Це легке масло забезпечує додаткове зволоження та може допомогти зберегти шкіру гладкою та зволоженою.
- Titanium Dioxide (CI 77891) та Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499) (оксиди заліза та діоксид титану): Ці інгредієнти відповідають за надання консилеру кольору та можливо відбивають сонячні промені, що може бути корисним для маскування недоліків.
Можливі негативні аспекти:
- Cyclopentasiloxane та Phenyl Trimethicone (силікони): Вони можуть створювати бар'єр на шкірі, який допомагає зберегти вологу, але для деяких людей силікони можуть викликати відчуття важкості на шкірі.
- Butylene Glycol (бутиленгліколь): Зазвичай використовується як зволожувач, але деякі особи можуть бути на нього чутливі.
- PVP (полівінілпіролідон): Цей полімер може використовуватися як плівковий агент, але деякі особи можуть відчути стягнутість на шкірі.
Загалом, цей склад містить багато корисних інгредієнтів для догляду за шкірою, включаючи екстракти рослин і антиоксиданти.
Коментарі (0)