🌺Крістіна🌺/Тita

#madeinukraine

#madeinukraine

Всім привіт!

Я чомусь якщо чесно думала в мене більше продуктів наших виробників, але виявилось що ні(

Але деякими рекомендаціями готова поділитися!

Delamark в мене зараз це засіб для прання мембранних тканин(спорт одяг) це український Еко виробник. Також в них і ще користувалась гелем для інтимної гігієни що дуже сподобався, гелем для душу, гелі для прання, та щось купувала з побутової хімії.. і від всього я в захваті. Тож раджу всім спробувати хоч щось з цього, вам обовʼязково зайде. Одним з головних + це звісно ціна 💲

Mayur - цим брендом я користуюсь вже дуже давно. В них є класні масла, скраби для тіла які дійсно круті, гель для вмивання, натуральні шампуні .. все що душі заманеться! Ну і також легендарне масло для вій та брів воно в мене вже друге за декілька років. Результат 100% на ніч користуюсь майже постійно. Поряд з маслом стоїть вже дуже затертий гель для брів також від Mayur. Я ним активно користуюсь вже декілька років (як видно) і це однозначно мій фаворит серед гелів. Хоч він має вже такий неохайний вид, відпустити його все рівно не можу.

Obays - який ж нереально крутий в них тінт. Це мій перший тінт, але я кожного дня ношу його в сумочці и постійно користуюсь. Компліменти отримую постійно, і у самої він майже закінчився вже. Тому має такий вигляд)) Дуже хочу скористатись ще іншими продуктами цього виробника.

Lamel - цього бренду думаю у кожного знайдеться щось в косметичці. Особисто я його дуже люблю, користувалась дуже багато чим. Щоб я хотіла відмітити це класні дійсно румяна, які я також використовую як тіні, олівці для губ гелеві дуже круті, масло, туш для брів, пудра ще в мене є.. Вцілому кожна дівчина знайде щось в них для себе :)

Дякую за те, що дочитали 🫶