Тетяна Супронюк

Компактна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Powder

Компактна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Powder
Компактна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Powder
Компактна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Powder

Формат пудри - компактна. Перше, що падає на око - це упаковка. Пакування пудри гарне, виконане з якісного пластику, надійне, явно не зламається від кількох використань. Зеркальця та спонжика в комплекті немає. Але це і не біда, пудра легко наноститься пензликом (про це розповім детальніше згодом). Додатково, пудра упакована захисною плівкою - це гарантія, що пудрою перед вами ніхто не користувався.

Після відкриття упаковки, можна побачити гарне тиснення на рефілі у формі листочків аргани. Та відчути приємний насичений косметичний аромат.

Як заявлено виробником, містить у складі натуральні інгредієнти: олію аргани, екстракт жожоба, біла глина, карнаубський віск.

Колір пудри універсальний - слонова кістка. Він підійде будь-якому типу шкіри, бо наноситься майже прозорим шаром, і не змінює кольору тонального крему на обличчі. Не вибілює шкіру, і не жовтить. На упаковці позначку відтінку я не знайшла. Для світлошкірих це справжня знахідка! Буде підлаштовуватися під відтінок тонального крему.

Помол - дуже дрібний, ніжний. Ця пудра буде не помітна на обличчі, та не відчуватиметься.

Текстура матова, шовковиста, ультралегка. За рахунок цього рівномірно розподіляється по шкірі обличч.

Фініш матовий, але не наглухо. Ця пудра дарує здорову матовість шкіри, блюрить її, та згладжує пори. При цьому залишається абсолютно не помітною.

По функціям - компактна пудра від польського бренду Bell відноситься до маскуючих. Але я б сказала, що вона допомагає тональному крему "лягти" на шкірі, забезпечує фіксацію тонального крему, матує шкіру та пролонгує стійкість макіяжу. Забезпечує матовість шкіри на протязі дня. Оскільки пудра лягає дуже тонким шаром, вона не замаскує почервоніння та недоліки на шкірі, але і не підкреслить вже наявні.

Ціна коливається 130-300 гивень. Я свою купила за 163 гривні. Це дешево, зважаючи на дуже високу якість продукту.

Об"єм рефілу - 9 грам. Використання дуже економне, має вистачити на довго.

Негативних реакцій у вигляді сухості чи подразнення не викликала. Підійде для щоденного застосування.

На першому відео я намагалася продемострувати, що пудра, при нанесенні на пензлик абсолютно не пилить, і при цьому легко набирається на пензель.

Пудра наноситься дуже легко, на лиці не виглядає як маска, дуже природньо доповнює макіяж після тонального крему.

Пудра економна у використанні. На другому відео, я нанесла її навіть багато. В один шар пудра чудово фіксує тональний крем.

Мені дуже сподобалась. Рекомендую спробувати і вам!