Класична туш для вій у некласичному оформленні
Оскільки я ношу контактні лінзи, зазвичай дуже ретельно обираю туш для вій. Проте, рада була піти на ризик і купити цю туш, спираючись тільки на її зовнішній вигляд.
Туш від бренду Senana. Раніше про нього не чула, але в інтернеті, за про нього чимало інформації.
Запаковано добре. Коробка у слюді. Термін придатності в нормі. Опис та склад є на коробці, але вони китайською мовою.
Туш має чудове дизайнерське оформлення. Градієнтна, яскрава та блискуча поверхня. Варто лише дістати туш із сумочки і можна отримати чимало компліментів щодо її оформлення.
І як би не була симпатична упаковка, вміст завжди важливіший. І тут те, що потрібно! Щіточка має трохи вигнуту форму, досить еластична. Щетинки невеликі, але якісні. Дуже не люблю типові, дешеві щіточки.
Щетинки добре фарбують вії, не склеюючи їх. Туш водостійка, але поступається стійкістю іншим водостійким тушам. Змивається без проблем. Для мене це тільки плюс, тому що брала на кожен день і сильна водостійкість ні до чого. Тримається на віях весь день, не обсипається.
Туш густа, без грудочок. Наноситься легко. Запах приємний. Ефект дуже сподобався. Вії виглядають природно. Туш їх не обтяжує і не викликає подразнення. Тепер це найкраща китайська туш, яка в мене була!
_______
Туш для вій Senana marina в блискучому тубусі (чорна)
Коментарі (0)