Новинки у моєму арсена лі від Elizabeth Arden
Щось потягнуло на легке ретро
Після банки зеленого чаю із дропсамм пилку https://club.makeup.com.ua/post/11126/ я інакше поглянула на цей бренд. Мені захотілось спробувати й інші бестселери Елізабет! Тим паче, що ціна наразі дуже приваблива.
То як пахне соняшник і чи варто переплачувати за дезодорант з ароматом зеленого чаю?
Elizabeth Arden Sunflowers
Це покупка наосліп. Неодоразово чула що ці соняхи ідеальні для літа. Що вони легкі, жіночні, озонові, чудова база на день, яка не бу де душити у літню спеку. За 380 гривень можна ризикнути, подумала я.
Піраміда
- Початкова нота: Бергамот, Диня, Квітка апельсина, Лимон, Мандарин, Палісандр, Персик
- Нота серця: Жасмин, Корінь фіалки, Османтус, Троянда, Цикламен
- Кінцева нота: Амбра, Дубовий мох, Кедр, Сандалове дерево
Що схопив мій ніс
Початок - спирт, багато спирту. За ним - бергамот та лимончик. А далі, хоч як не нюхай, аромат столярки, стружка деревини. Троянду, жасмин, персик мої рецептори не розпізнали. Але я зовсім не засмучена, мені вистачило свіжості і без них.
То чому ж Соняшник?
Думаю, на це питання не зміг би відповісти навіть автор парфумів. Або соняхи у Штатах особливі, або я давно не нюхала їх😅 Знаю, що деякі відчувають олійку та мед (ото рецептори!), але моя фантазія міцно спить.
Стійкість та шлейф
5 розпилень - і чотири години ненавʼязливого шлейфу. Рекомендую тестити, якщо любов виникла - беріть одразу 100 мл.
Не скажу, що Сонях став для мене особливим, вибухнув на шкірі мурахами і забрав мій спокій. Але вже декілька днів я наношу його після ранкового душу і перед сном. Це легкість, свіжість, чистота. До речі, 30-ка чудово поміщається у сумочку, плаский дизайн ніби створений для неї.
Elizabeth Arden Green Tea: дезодорант у форматі крему
Все літо я користуюсь Перспірексом, який блокує вологу. Але звичка наносити на пахви щось пахуче лишилась) Тому відгук на продукт не буде повноцінним, адже перевірити дезодорант у звичайних умовах не видалось.
Аромат. Традиційний, ви точно його чули. Тримається на шкірі аж до вечірнього душу і не дисонує із парфумами.
Консистенція. Крем рідкий і дозатор може трохи плюватись.
Нанесення. Я наношу засіб пальцями. По-перше - це гігієнічно, флакончик лишається чистим і охайним. По-друге - так я можу контролювати кількість засобу і розподіляти крем тонким шаром. Саме тому мене не торкнулась проблема біл их плям на одязі та інших негараздів.
Не викликав подразнень, печіння та інших дискофортних відчуттів.
Моя мандрівка у минуле виявилась вдалою. Чудові продукти, перевірені роками, які звучать актуально і сьогодні👍
Коментарі (0)