O’Ostah

Новинки у моєму арсеналі від Elizabeth Arden

Новинки у моєму арсеналі від Elizabeth Arden

Після банки зеленого чаю із дропсамм пилку  https://club.makeup.com.ua/post/11126/ я інакше поглянула на цей бренд. Мені захотілось спробувати й інші бестселери Елізабет! Тим паче, що ціна наразі дуже приваблива.

То як пахне соняшник і чи варто переплачувати за дезодорант з ароматом зеленого чаю?

Це покупка наосліп. Неодоразово чула що ці соняхи ідеальні для літа. Що вони легкі, жіночні, озонові, чудова база на день, яка не буде душити у літню спеку. За 380 гривень можна ризикнути, подумала я.

  • Початкова нота: Бергамот, Диня, Квітка апельсина, Лимон, Мандарин, Палісандр, Персик
  • Нота серця: Жасмин, Корінь фіалки, Османтус, Троянда, Цикламен
  • Кінцева нота: Амбра, Дубовий мох, Кедр, Сандалове дерево

Початок - спирт, багато спирту. За ним - бергамот та лимончик. А далі, хоч як не нюхай, аромат столярки, стружка деревини. Троянду, жасмин, персик мої рецептори не розпізнали. Але я зовсім не засмучена, мені вистачило свіжості і без них.

Думаю, на це питання не зміг би відповісти навіть автор парфумів. Або соняхи у Штатах особливі, або я давно не нюхала їх😅 Знаю, що деякі відчувають олійку та мед (ото рецептори!), але моя фантазія міцно спить.

5 розпилень - і чотири години ненавʼязливого шлейфу. Рекомендую тестити, якщо любов виникла - беріть одразу 100 мл.

Не скажу, що Сонях став для мене особливим, вибухнув на шкірі мурахами і забрав мій спокій. Але вже декілька днів я наношу його після ранкового душу і перед сном. Це легкість, свіжість, чистота. До речі, 30-ка чудово поміщається у сумочку, плаский  дизайн ніби створений для неї.

Все літо я користуюсь Перспірексом, який блокує вологу. Але звичка наносити на пахви щось пахуче лишилась) Тому відгук на продукт не буде повноцінним, адже перевірити дезодорант у звичайних умовах не видалось.

Аромат. Традиційний, ви точно його чули. Тримається на шкірі аж до вечірнього душу і не дисонує із парфумами.

Консистенція. Крем рідкий і дозатор може трохи плюватись.

Нанесення. Я наношу засіб пальцями. По-перше - це гігієнічно, флакончик лишається чистим і охайним. По-друге - так я можу контролювати кількість засобу і розподіляти крем тонким шаром. Саме тому мене не торкнулась проблема білих плям на одязі та інших негараздів.

Не викликав подразнень, печіння та інших дискофортних відчуттів.

Моя мандрівка у минуле виявилась вдалою. Чудові продукти, перевірені роками, які звучать актуально і сьогодні👍