O’Ostah

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream

Green Tea створив Francis Kurkdjian, у 1999 році. Його носила моя мамуля, дівчата у 2000-х і навіть сьогодні цей “класичний свіжак” можна почути на вулицях. Для мене це аромат-літо, аромат-спогади, але я не купую флакончик через його шалену популярність. Та відчути цей запах на собі після душу - надзвичайне задоволення. Я спробувала в якості альтернативи Green Tea Honey Drops Body Cream і можу сказати, що це один із найкращих парфумованих продуктів для тіла, які у мене були.

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream
  • Початкова нота: Бергамот, Лимон, Ревінь, Шкірка апельсина
  • Нота серця: Амбра, Гвоздика, Дубовий мох, Жасмин, Мускус
  • Кінцева нота: Амбра, Гвоздика, Дубовий мох, Жасмин, Зелений чай, Кмин, Мускус, Щавель

Щодо інтенсивності - звучання крему на рівні з парфумами. Я відчуваю його на собі навіть зранку, він залишається на нічній сорочці та постільній білизні. Мене таке не душить, тим паче, як може дратувати аромат свіжості?

Саме вона підштовхнула мене до покупки. Зволожувальний густий крем містить медові дропси. Це схоже на пилок, на свотчі це видно. Не бійтесь, жовті сліди не залишаються на шкірі та одязі. Дропси швидко розчиняються у кремі, достатньо просто розтерти масажними рухами.

Із ним можна забути про липкість (вбирається миттєво), масність (тільки ледь вологий фініш) - шкіра ніби з`ідає крем.

Має недоліки, але моїй істеричній шкірі сподобався. Не спровокував висипи, забиті пори, а завдяки гарному зволоженню у тандемі зі скрабом позбавив врослих волосків.

  • Water, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Fragrance, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Acetate, Microcrystalline Cellulose, C12-15 Alkyl Benzoate, Cocoa Butter, Dimethicone, Camellia Oleifera Extract, Honey, Algae Extract, Aloe Barbadensis Extract, Aloe Barbadensis Gel, Calendula Officinalis Extract, Chamomile Extract, Ginkgo Biloba Extract, Wheat Germ Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Acetylated Lanolin Alcohol, Lactose, Propylene Glycol, Shea Butter, Wheat Germ Glycerides, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Ceteareth-20, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Triethanolamine, BHT, Cyclohexasiloxane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Copolyol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Iron Oxides.

Дівчатка, якщо ви користувались кремом White Tea - напишіть враження. Дуже хочу спробувати його після зелененького💚