Дотестилася до пересу шеної шкіри 🆘
2 з 3 засобів - розчарування
По зразку можна і зручно скласти перше враження про засіб, особливо, коли є сумніви щодо продукту і не хочеться витрачатися на повний розмір.
Хочу поділитися думками про 3 засоби, що свого часу придивлялася для покупки, але 2 з них - відпали з віш листа після тестування.
SPF GREEN UP DR.CEURACLE
Обожнюю Dr.Ceuracle, проте їхні сонцезахисти не підходять мені найбільше. Ще жоден не сподобався. Як щодо цього?
Взяла на пробу Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++
До складу крему входять фізичні фільтри. Проте, все одно, нам рекомендують наносити засіб не менше ніж за півгодини до виходу на вулицю.
Активні інгредієнти:
- оксид цинку утворює надійний бар’єр від шкідливої дії ультрафіолетового випромінювання, є фотостабільним та безпечним навіть для чутливої шкіри;
- діоксид титану віддзеркалює сонячні промені та забезпечує захист широкого спектру;
- зелений комплекс ™ (екстракт гречки, екстракту портулаку, екстракт полині, екстракти овочів) освіжає, зменшує почервоніння, регулює роботу сальних залоз, має регенеруючу дію, захищає шкіру від пересихання, посилює антиоксидантний захист;
- ніацинамід зменшує почервоніння та запалення, вирівнює тон, прискорює синтез керамідів у поверхневому шарі шкірі, зміцнює шкірний бар’єр, посилює ефект зволожуючих компонентів
- екстракт листя чайного дерева заспокоює подразнення та свербіж, знижує активність сальних залоз;
- екстракт полину завдяки своїм антибактеріальним властивостям попереджає появу запалень, полегшує стан чутливої шкіри, усуває почервоніння;
- екстракт хауттюйнії серцевидної має заспокійливу дію, допомагає зменшити реактивність шкіри, очищує пори та тонізує;
Консистенція рідка, аромат специфічний, але не різкий. Колір зеленуватий - для нейтралізації почервонінь.
Видавила я перші краплі і подумала, що зараз як гарненько розподілиться по шкірі, адже текстура, як молочко. Як гарненько вбереться у шкіру, очікувала собі я... Мрійниця...
Враження від використання:
- Погано розподіляється і поглинається шкірою
- Надто сильно вибілює. Це є особливістю спф на фіз. фільтрах, проте... Мене двічі спитали, чи не погано мені, бо виглядаю надто блідою😅
- Жахливо сушить шкіру, аж до лущення (видно на фото) і відчуття стягнутості. Давно такого в мене не було. Хоча я зволоділа шкіру перед нанесенням, як пише виробник. (Тут для мене було здивування, це перший сонцезахист, де рекомендують нанести перед ним крем. Зазвичай в мене навпаки, обличчя надто жирне та сяюче після спф).
- Дійсно вирівнює тон та трохи перекриває почервоніння, як праймер.
- Фініш оксамитовий, без будь-якого блиску.
Висновок:
Я чекала можливості змити його зі шкіри 🥵 Страшно уявити, що з нормальною, або сухою шкірою він творить... Не нанесу більше ніколи на обличчя...
СИРОВАТКА З ПРОПОЛІСОМ DR. CEURACLE
Ампульна сироватка з екстрактом прополісу Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule давно цікавила мене складом, активними компонентами. Наразі не маю в рутині сироваток і підбираю для себе варіант.
Після СПФ, який зробив з моєї шкіри сухарик, - це здалося мені спасінням.
Це мультифункціональна сироватка, що містить 33,5% екстракту прополісу, а також набір вітамінів та антиоксидантів для інтенсивного відновлення, зволоження, підвищення тонусу.
Головний інгредієнт сироватки Royal Vita Propolis 33 Ampoule – екстракт прополісу. До його складу входить близько 200 біологічних сполук, значна кількість з яких це флавоноїди. Він пригнічує ріст бактерій, що спричиняють появу акне, посилює синтез колагену, тим самим зміцнює структуру позаклітинного матриксу та бореться з процесами передчасного старіння шкіри, а також забезпечує антиоксидантний захист.
Посилює дію сироватки екстракт обліпихи, що є натуральним джерелом вітамінів С, Е та провітаміну А. Він стимулює обмінні процеси, позбавляє від подразнень та лущення, а також покращує колір шкіри та м’яко вирівнює тон.
Активні компоненти сироватки:
- Екстракт прополісу — має антибактеріальну дію, зменшує почервоніння, прискорює природній цикл клітинного оновлення.
- Екстракт обліпихи — відновлює шкіру, підвищує пружність, захищає клітини від пошкоджень, спричинених дією вільних радикалів.
- Бджолине маточне молочко — стимулює синтез колагену, підвищує зволоженість шкіри, захищає від фотостаріння.
- Пантенол (провітамін В5) —діє як хумектант, притягуючи вологу та утримуючи її в шкірі, пом’якшує, стимулює регенерацію.
- Ніацинамід (вітамін В3) — має протизапальну дію, зменшує розмір пор, сприяє збільшенню кількості керамідів, що зміцнюють епідермальний бар’єр, та зменшує втрату вологи.
- Вітамін С (аскорбінова кислота) у високостабільній формі — надає антиоксидантний захист, зменшує негативну дію ультрафіолету на шкіру
Відчуття на шкірі:
Сироватка має в’язку консистенцію та легкий ненав’язливий аромат меду, що швидко зникає після нанесення.
Засіб моментально увібрався у шкіру, зробивши її м'якою та підживленою. Особливо нанесла у місця, що були пересушені сонцезахистом. Від лущення не залишилося і сліду. Після нього нанесла крем і шкіра засяяла, як раніше 🥰
Виробник зазначає, що сироватку можна використовувати як самостійний засіб, або додавати декілька крапель в крем.
Підходить для щоденного використання.
Висновок:
Достойний засіб, я б спробувала повну версію і поспостерігала б за властивостями, що нам обіцяють.
КРЕМ ДЛЯ РУК З МАСЛОМ ШИ BENTON
Benton Shea Butter and Olive Hand Cream - крем, що містить гіалуронову кислоту і пантенол, які зволожують шкіру, масло ши, яке захищає шкіру, оливкову олію, яке запобігає втраті вологи, робить руки м'якими. Крем також містить ефірні масла з не дуже для мене приємним ароматом.
Підходить для всіх чотирьох сезонів: весна, літо, осінь і зима.
Особливості крему:
- масло ши (або масло каріте) - рослинне масло, що добувається з насіння дерева ши. Зволожує грубу і суху шкіру, утримуючи вологу, покращує загальний тонус шкірних покривів. Масло Ши ефективно насичує шкіру вітамінами, покращує обмінні процеси, знімає запалення і запобігає сухість шкіри;
- оливкова олія, отримана з пресованих оливок, містить антиокислювальні інгредієнти, такі як вітаміни А і Е, які допомагають запобігти старінню шкіри, утворюють бар'єр, який запобігає втраті вологи і допомагає зберегти шкіру пружною;
- мандарин, розмарин, герань відмінно зволожують і пом'якшують шкіру, миттєво усуваючи відчуття стягнутості, сухості і лущення шкіри рук.
Висновок: крем має дуже легку текстуру, яка швидко вбирається. Зволоження для мене дає недостатнє, при тому, що використала усю сашетку у 1,2 мл на один раз. Підійде для власників не надто сухої шкіри, але не для мене.
Коментарі (0)