Lytvynenko

Крем з віт. С і моя надія прибрати пігментацію

Крем з віт. С і моя надія прибрати пігментацію

Передісторія:

Шукала крем під очі з вітаміном С, аби трохи висвітлити зону, ну і отримати інші обіцянки. Натрапила на антивіковий крем з вітаміном С від Dr.Ceuracle і почала читати про властивості, склад, активні компоненти. Все сподобалося і підійшло, замовляю та з упевненістю чекаю свій крем під очі. 👈 Так я лоханулася вперше.

Розпакувала замовлення і почала внікати. І зрозуміла, що крем цей на все обличчя, от тільки просто в малому об'ємі - 20 мл. Ну як уже є 🤷🏻‍♀️

Почала внікати далі і зрозуміла, що тут кисла, нестабільна форма вітаміну С у вигляді аскорбінової кислоти в концентрації 10%👈 Так я лоханулася вдруге. Одним з моїх критеріїв вибору крему, - була стабільна форма вітаміну, щоб ви розуміли 🤦🏻‍♀️

Після стадії заперечення, торгу та прийняття почала використовувати, що робити уже. Ну і паралельно згадала про коричневу пляму на лобі, що не один місяць зі мною, не розумію взагалі як з'явилася, проте нікуди діватись не хоче та тільки темнішає. Чітко видно на фото. Вітамін С, настав твій час проявити себе!

Крем з віт. С і моя надія прибрати пігментацію
  • Чистий порошок вітаміну С 100.000 ppm - ефективно бореться з проблемами делікатної шкіри навколо очей: зморшками, мішками під очима, темними колами, стимулює виробіток колагену, вирівнює тон шкіри, активізує процеси омолодження.
  • Масло ши, лаванди і бергамоту - інтенсивно зволожують шкіру, підвищують пружність, відновлюють водний баланс.
  • Ідебенон - потужний антиоксидант, який відновлює ДНК клітин, захищає мембрану від пошкоджень, сприяє тривалому глибокому зволоженню шкіри, діє навіть в мікродозах і зберігає ефективність тривалий час.
  • Екстракт обліпихи, екстракт листя екліпти, екстракт листя дерева німа і куркуми - підтримують пружність та еластичність, розгладжують рельєф, прискорюють загоєння ранок і мікротріщин, володіють протизапальними властивостями.
  • Транексамова кислота - блокує сигнал про необхідність виробляти шкірою меланін, вирівнює тон шкіри.
  • Глутатіон - допомагає боротися з висипом вугрів на шкірі, усуває вікові та пігментні плями.
  • Фулерени - звужують пори, усувають проблему акне, мають протизапальну дію і відновлюють клітини шкіри.
  • Cквален - знижує підвищену чутливість, захищає від несприятливих факторів навколишнього середовища.
  • Гіалуронова кислота - інтенсивно зволожує, відновлює водний баланс, запобігає появі зморшок, підвищує тонус і еластичність шкіри.
  • Масло блакитної ромашки, екстракт ламінарії японської - зволожує і заспокоює шкіру.

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phytosqualance, Vegetable Oil,Dicaprylyl Ether, Cyclohexasiloxane, Propanediol, Potassium Cetyl Phosphaye, Glycereth-26, Cetearyl Alcohol, Polyglycerin-3, Glyceryl Stearate Se, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Ethyl Ascorbyl Ether, Algae Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica Fig Fruit Extract, Melia Azadirachta leaf Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Acmella Oleracea Extract, Oil Soluble Licorice (Glycyrrhiza) Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia Lavender Oil, Hydrogenated Lecithin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Hydrogenated Palm Glycerides, Beta-Glucan, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Xanthan Gum, Tranexamic Acid, Fructooligosaccharides, Ascorbic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Water, Ceramide NP, Glutathione, Fullerenes, Hydroxydecyl Ubiquinone, Tocopherol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin

Спосіб звичний, без танців з бубном: нанести невелику кількість крему на шкіру. Рівномірно розподілити до повного вбирання.

Проте розподіляється він не дуже зручно, бо досить щільний. А поглинається миттєво. Звідси витікає те, що хочется використати більше засобу, бо здається, що не намастили все обличчя. Запах у крема кислуватий, характерний для подібного компонету.

Пакування, до речі, досить хороше. Темна упаковка з особливим носиком-дозатором, що обмежує потрапляння кисню.

Крем повинен зберігатися в холодильнику після відкриття. За кімнатної температури вітамін С швидко окислюється і руйнується, що змінює формулу засобу, роблячи його неефективним.

Понад 5 днів використовую крем, на шкірі відчується приємно, робить її м'якою, зволоженою. Найголовніше, що мені потрібно - боротьба з пігментацією, наразі не проявила себе, мало часу, проте буду за цим слідкувати. У складі є для цього гідні компоненти: (аскорбінова кислота, екстракт куркуми довгої, транексамова кислота та інші)

❗️ Важливе уточнення: під час використання обов'язково наносити СПФ перед виходом на вулицю, аби не отримати більшої пігментації.

Дівчатка, хто мав подібну проблему з плямками та знайшов дієвий засіб? Що ще можна додати в догляд?