Kizza

Міф чи Утопія?

Міф чи Утопія?

Якщо коротко -нас зустрічає квадратна палітра з цікавим принтом, який виглядає ніби поверх стародавньої картини хтось яскравим кольором з балончику наніс назву палітри. Як на мене - дуже стильно🩷 Позаду палітри є перелік інгредієнтів, інформація про зберігання і та інші позначки. Одразу забіжу наперед тут показані деякі відтінки і тут я взагалі нічого не поняв.

Міф чи Утопія?

В цій палітри живуть 16 різнобарвних рефілів.

4 блискучі і 12 матових.

Коли я дивлюсь на цю палітру бачу спокійну, розтушувальну гаму, рожево-фіолетову та червоно-оранжеву гами і два рандомних яскравих відтінки.

Зайдем одразу з козирів. Приклашалочки-блистючки даної палітри🌟

Venus світло-рожевий з золотавими блискітками

Myth лілово-блакитний дуохром

Mirror срібно-сірий мерехтливий відтінок з дрібними блискітками.

Illusion -дрібний голографічний ґліттер

На фото, де немає підписів зліва направо: Mirror, Venus, Myth.

Відтінки небагальні, жирні, хооошої якості.

Проте рефіл Illusion при потраплянні в очі приносить доволі багато дискомфорту. Бо він не закріплюється сам по собі, а якщо його наносити жирненько на клей для ґліттера - протягом носіння може відклеїтись і попасти в очі. Людям що носять лінзи - за-бо-ро-не-но. Людям без лінз - на свій страх і ризик. Але я б не радила😉

Матові шикарні. Я не буду зараз описувати ці кольори - просто давайте будемо споглядати на ці чудові пальцесвотчі. Єдиний мій фейл в тому, що іноді порядок тіней в рефілах і порядок свотчів не співпадає😱 Але ніби воно не приносить великого дискомфорту.

Відтінки насичені, добре свотчаться, прекрасно віддають колір, дружать з легкими і неколючими пензлями. І взагалі я піймала неабиякий вайб тіней ABH. Так, вони дуже рихлі і якщо взяти жорсткий пензлик - вмить проколупаєш заглибину в рефілі. При нанесенні пальцем - не замилюються, що вже дуже круто.

Отже від матових - я просто в неймовірному захваті. А ще мені сподобалось що червоний навіть не потінтував шкіру. За це знімаю шляпу🎉

Макіяжі даною палітрою можна робити як і стримано-повсякденні, так і райськопташно-фестивальні. Я прям дуже в захваті лишилась від користування даною палітрою і прям люто її рекомендую. Хоча спочатку я думала, що вона пройде повз мене, але солодка ціна по знижці і неочікувані свотчі зробили свою справу і ось вона в мене🔥🔥🔥

Я з нею не прощаюсь, адже обіцяла порівняти її з Неоновим Демоном від Parisa, а також вирішила зробити собі маленький челенджу і порівняти кольори з палітрами від ABH, бо деякі на перший погляд один в один.

PS: салатовий я наносила на олівець від Lamel жовтого кольору, адже це неон і без підложки він не буде таким яскравим

З відтінками Mirror та Venus все цілком зрозуміло.

А от про New Art - використай поверх матових тіней🙃 це як?

Та Illusion -використай як основу для ґлітеру чи шимерних тіней???

Нічого не ясно. Про відтінок Illusion ,як основу я вже висловилась раніше. А от відтінок New Art поверх інших дивна штука