Yuriivna 🌸

Турбота для Ваших рук та нігтів

Турбота для Ваших рук та нігтів

Якщо Ви не любите вдягати рукавички,коли миєте посуд або робити генеральне прибирання так само,як я,то цей крем точно стане вам у нагоді,може навіть стати незамінним помічником.Я особисто все роблю без рукавичок,навіть коли бачу на пляшці побутової хімії "Використовуйте рукавички",я думаю собі,що все одно не буду їх вдягати.Будь ласка не робіть як я,вдягайте їх все ж таки,бо шкіра рук дуже тендітна,а також після деяких засобів можуть бути алергічні реакції та інші небажані наслідки.Я рукавочки не люблю,але якщо то реально хімія-хімічна довдиться вдягати.Якщо чесно,то всі стандартні рукавички з моїх рук спадають і багато часу витрачається на те щоб вдягати їх знову і знову.Спочатку весело,потім не дуже,починає трохи дратувати,тому я маю далеко не один крем,ось поділюсь і цією знахідкою.

Shelly,дописів про цей бренд вже є чимало у спільноті,я спробувала лише креми для рук та нігтів двох видів.Крем з алантоїном та олією каріте залишив приємне враження,але це була мініатюра,тому я вирішила купити повнорозмірний об'єм,але вже з колагеном та екстрактом півонії.

  • Яке враження?
  1. Крем має легку текстуру,на літо та весну саме те що треба,взимку я обираю все ж таки плотнішу консистенцію.
  2. Крем має білий колір.
  3. Від крему отримуємо зволоження шкіри рук та доглянуті нігті,особливо зволоження можно побачити у ділянці там,де кутикула.У мене з нею проблема завжди,тому користуюсь олійкою для кутикули та кремом.
  4. Так як після побутової хімії шкіра рук пересихає,крем допомагає з ціює проблемою.
  5. Поглинається крем доволі швидко,не люблю коли треба його втирати довго у шкіру,щоб він нарешті вбирався.
  6. Крем не залишає липкості та жирної плівки.
  7. Щодо аромату,то можу сказати,що це квітковий приємний запах,він відчувається деякий час,але швидко вивітрюється.Якщо порівнювати два креми "з колагеном, еластином і екстрактом півонії" та "з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте" то у другому варіанті аромат мені відчувався більш яскраво,наче парфумований,але якщо Ви любите квіткові більш невагомі аромати то це перший варіант.
  8. Ціна за об'єм 250 мл "не б'є по гаманцю" та такої кількості мені вистачить надовго.

Це однозначно рекомендована покупка)

Турбота для Ваших рук та нігтів