Заєць Анна

#madeinukraine

#madeinukraine
#madeinukraine

Український бізнес дуже багатий на українські бренди, які з кожним днем набирають оберту в розвитку!

Хочу вас познайомити з трьома продуктами українських компаній, які мені запали в сурденько <3

1. Hillary - бренд - фаворит. Маю дуже багато натуральної - доглядової косметики даного бренду! І я просто в захваті якістю та дією!

Догляд за обличчям включає багато етапів, але мій улюблений - це масаж обличчя, який я здійснюю постійно з незначними "відпустками", для цього я вискористовую Гуаша та олійку від Hillary Argan Oil.

Ця органічна олія з холодним віджиманням має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності. Олія чудово зволожує та живить шкіру, роблячи її більш м'якою та гладенькою.

Крім того дану олію можна використовувати для догляду за волоссям. Вона допомагає підсилити волосся, робить його більш м'яким та додає природний блиск.

#madeinukraine

Обожнюю їх блиски для губ, в них неймовірно великий асортимент блисків, які зручні та дуже ароматні. Блиск гарно зволожує губи та надає їм блиску.

+ зручні маленькі креми для рук, які вмістяться в будь яку жіночу сумочку.

Крем живить та зволожує шкіру, роблячи її м'якою та доглянутою, швидко відновлює суху та обвітрену шкіру.В склад входить ланолін, який надає шкірному покриву гладкість та шовковистість, а також вітамін Е.

На осінь-зиму-весну рекомендую даний крем!

Скраб для тіла "Ліфтинг та зволоження" неймовірний у використанні, чудово очищує шкіру, видаляє відмерлі клінити шкіри та зволожує її. Після використання скрабу шкіра стає гладкою та приємною на дотик.

Скраб має приємний аромат та консистенцію. Під час використання скраб не дряпає шкіру та руки - хоча є і такі скраби))))