Strange Love

Індійський аромат-афродизіак

Індійський аромат-афродизіак
Індійський аромат-афродизіак

Однак нещодавно я спробувала їх нанести знову, на цей раз у 30° спеку. О Боже! Влітку аромат розкрився багатше, і тепер він ще красивіший. До натуральної стручкової ванілі додалися ноти амбри та мускусу. Це зробило аромат більш глибоким і багатогранним.


Стійкість після відстояння покращилася. Тепер це 5-6 годин на шкірі. Але і шлейф досі залишився дуже малим. Ця парфумована олійка пахне інтимно, з малої відстані. Це точно не аромат на щодень. В ньому є щось еротично-тантричне.


Я вважаю, що парфум Song of India "Vanilla" дуже спокусливий і діє як афродизіак. Він привертає увагу і викликає бажання з'їсти вас. Перевірено!



Ванільний аромат часто вважається афродизіаком. Він асоціюється з ніжністю, чуттєвістю і розслабленням. Вчені також виявили, що ванільний аромат може підвищувати рівень серотоніну, гормону щастя, що також може посилювати сексуальне бажання.


Ось деякі дослідження, які підтверджують, що ванільний аромат може діяти як афродизіак:

⚫ У дослідженні 2004 року, опублікованому в журналі "Chemical Senses", було показано, що ванільний аромат підвищував рівень серотоніну і тестостерону у чоловіків.
⚫ У дослідженні 2011 року, опублікованому в журналі "Appetite", було показано, що жінки, які вдихали ванільний аромат, були більш схильні вважати чоловіків привабливими.
⚫ У дослідженні 2017 року, опублікованому в журналі "Frontiers in Psychology", було показано, що ванільний аромат підвищував сексуальне бажання у чоловіків і жінок.



Я вважаю, що це дуже хороший парфум за доступною ціною. Він точно вартий того, щоб його спробувати. Він обов'язково сподобається вашій другій половині, є ньому є щось загадкове та притягуюче.