Оліч

Essential Parfums Bois Imperial

Essential Parfums Bois Imperial

Цей парфум часто радять саме як альтернативу Ганімеду. І дійсно вони мають щось спільне - схожий початок.

Парфум унісекс, для мене все ж більше чоловічий. Стійкість та шлейф гарні, але не такі сильні, як у Ганімеду (бо там я чую аромат до самого прання речей, та і зі шкіри він не відразу відмивається).

При розпиленні відразу можна почути ті ж шкіряні ноти та глянсеві журнали. Але Bois Imperial трошки тихіший і за хвилин 10 ця "відсилка на ганімед" стихає, відходить на другий план і вони вже стають все менш схожими. Вперед виходить деревина, зелень, прохолодна, наче ліс після дощу. Добре чується ветивер.

Але хоч він і "прохолодний", і не такий яскравий та гучний як Ганімед - з ним теж краще бути обережними. Я впевнена, що він теж може і задушити в спеку, і спровокувати головний біль. Тож краще наносити дозовано, поступово, з перевіркою як ви реагуєте на нього в різну погоду.

Тож якщо ви хочете знайти саме заміну Ганімеду (все ж Bois Imperial трошки бюджетніший) - навряд він сможе повністю задовільнити всім вимогам. Але як самостійний аромат, або якщо напрямок Ганімеду вам подобається, але його гучність для вас це занадто - то це дуже цікавий та непоганий аромат.

Essential Parfums Bois Imperial
Essential Parfums Bois Imperial