Оліч

Hermes Eau des Merveilles Bleue

Hermes Eau des Merveilles Bleue

Для мене це аромат на ті випадки, коли я не хочу наносити парфуми, або вони недоречні (наприклад на тренування). А ще це те що треба в найспекотніші дні. З великим задоволенням взяла б такий парфум у подорож до моря, щоб наносити його на прогулянку на білу сорочку, яка б захищала мене від палкого сонця.

Парфум свіжий, морський, часто бачу відгуки про те, що він наче чоловічий, але я б не сказала, що бачу його суто на чоловіках. Можливо це унісекс, але доволі ніжний, цілком підходящий жінкам.

Стриманий, елегантний аромат. Не можу сказати, що він чимось грає, розкривається. Звучання для мене монотонне. Насправді я навіть не можу виділити якісь ноти)) Все звучить єдино. Чула що описують як морський бриз, каміння на узбережжі, морську сіль, піну. Шипучу мінеральну воду)) У мене прям таких яскравих асоціацій чомусь немає. Але кілька років тому, кожного разу як була в ТЦ, я заходила послухати цей аромат)) Він такий простий і водночас гарненький, свіжий, але не нагадує чоловічу піну для гоління.

Стійкість, як не дивно для такого аромату, непогана. На одязі можна почути навіть на наступний день, але звісно він не дуже яскравий та шлейфовий.

Тож рекомендую для затесту!) Він цілком може стати чиїмось улюбленим свіжачком)

Hermes Eau des Merveilles Bleue
Hermes Eau des Merveilles Bleue