Елена

Swiss Arabian Amber 07

Swiss Arabian Amber 07

Вітаю 👋

Продовжую знайомитися зі скарбами ось з цього лукс https://club.makeup.com.ua/looks/16771/

Наразі, розповім вам про Swiss Arabian Amber 07. Тестую цей бренд вперше, тому коли замовляла, не мала жодних очікувань.

Отже, поїхали.

Почати хочу з пакування. Пробник прийшов у коробочці з фіксатором. Щоб пробник не бовтався при транспортуванні. Об'єм 3 мл 👌🏻 Це дуже добре! Це вам не 0.8 мл як у Родрігеса... Сам флакончик має кришку. Теж приємний бонус.

Swiss Arabian Amber 07
Swiss Arabian Amber 07

Піраміду та флакон прикріпляю у фото.

Мене наразі дуже цікавить нота фініка у парфумерії. Коли я побачила її у Swiss Arabian Amber 07, то схопила не думаючи ) Відразу після розпилення розумієш, що перед тобою Схід. Сухофрукти, солодощі, амбра, спеції, золото, мед... Ось такі асоціації проносяться перед очима. Та нехай вас не лякає таке поєднання нот. Бо тут криється перше відкриття. Не дивлячись на те, що з першого вдиху ви розуміючи посміхнетесь, бо не впізнати напрям неможливо, та потім ви з подивом придивитесь ще раз. Так, це сухофрукти, солодощі, спеції. Та це звучить делікатно. Вас не занурюють відразу з головою у різноманіття кольорів, скоріше простягають руку для знайомства. Так, парфум солодкий. Хоча я б назвала його солодкуватим. Та ці солодощі натуральні, без додавання цукру. Парфум грає мелодію, ласкаво гойдає вас на її хвилях. Це тихий спів східної красуні, яка біля дзеркала заплітає волосся у коси.

У спеку чудово себе вів. Не волав, не заважав, але постійно давав о собі знати. Квітів я тут не чую, та скоріш тому що аромат важко розкласти на ноти. Інколи здається, що є в ньому димність, або уд. Та це скоріш натяком. Шлейф присутній, хоча я його не відчуваю. Та знайома мене занюхала з різних боків, коли я була в ньому ))) Тому, шлейф присутній.

А теперь до недоліків. Хоча, тут з якого боку подивитися. Стійкість мене здивувала. Години через 3 я відчуваю аромат близько до шкіри. Якщо його не поновити, то він тихо та непомітно покидає вас. Можливо то хімія шкіри в мене така, не знаю. Та маємо, що маємо. Звичної стійкості східних парфумів я тут не знайшла.

Аромат сподобався. Виявилось, що східний парфум може бути делікатним. Не зовсім мій напрям, та у якості історій та ольфакторних вражень, дуже і дуже.