Strange Love

Вишневий компот: Легендарна туфелька, яка мені не зайшла

Вишневий компот: Легендарна туфелька, яка мені не зайшла
Вишневий компот: Легендарна туфелька, яка мені не зайшла

Мені особисто аромат не сподобався. Він мені здався занадто солодким і надто фруктовим. На початку я відчула яскравий синтетичний аромат вишневого компоту, а не сексуальну вишню, як у Tom Ford. Потім до нього додалися нотки мигдалю і троянди, які зробили аромат ще більш солодким і густим. Таке враження, що їсиш пампушок з рожевим варенням.


І лише у шлейфі я відчула нотки ванілі і ветиверу, проте вони не змогли виправити враження від початкових нот.


Мені цей аромат здається мені комічним та іграшковим. Він більше нагадує віддушку дитячого шампуню, аніж елітні парфуми. Можливо, я надто розбалувана, але такі комічні солодкі аромати не для мене. Я люблю солодкі аромати, проте більш цікаві та багатогранні.



Я б сказала, що Carolina Herrera Very Good Girl Glam схожий на Trésor Midnight Rose. У них обох є спільні риси: вони дуже солодкі, фруктово-трояндові.


Якщо ви шукаєте солодкий і "компотний" аромат, який буде триматися на вас весь день, то Carolina Herrera Very Good Girl Glam може бути для вас хорошим вибором. Проте для любителів більш складних ванільно-фруктових композицій я б порадила інші аромати Dark Cherry & Amber Banana Republic або ж Delina Parfums de Marly