#madeinukraine
Привіт ,красунечки .
Хочу з Вами поділитися чудовими б'юті знахідками ,які зроблені в нашій прекрасній Україні .Дуже непросто було виділити всього три торгові марки,тому вибір був ,як то кажуть ,рандомний.😉Хочу зазначити ,що деякими засобами я користуюсь вже не один рік та купую їх знову і знову ❤️
1. MylDi
Український бренд ,який виробляє косметику з натуральним складом .Що для мене є дуже важливим критерієм у виборі засобів .
Дуже великий вибір косметичних засобів - лінійки для обличчя для певних потреб шкіри (суха,жирна ,антивіковий догляд )
Засоби для тіла ,скраби для тіла .
Сонцезахисні засоби для тіла у досить великому об'ємі .Набори парафінотерапії для ручок та ніжок.
Є набори пробників під певні потреби шкіри ,що на мою думку є досить зручним рішенням у подальшому виборі засобів .
.Моя улюблениця -ензимна пудра -купую вже не перший раз .М'яко та делікатно очищює шкіру обличчя .Великий асортимент та різний ціновий діапазон .✅
2.Elenis
Бренд має дуже великий вибір продукції для депіляції.
Має також великий вибір доглядової косметики за обличчям .Цілі лінійки засобів під потреби шкіри (засіб для вмивання,тонік,креми ,сироватки )
Мій улюбленець - мус для вмивання .Вже не одну пляшечку використала і не хочу пробувати щось інше .
Косметичні засоби для догляду за тілом та антицелюлітні засоби
Склад натуральний.🌿
3. Shenko
Спеціалізується а основному на засобах для волосся ,також є продукція для обличчя і тіла .
Півроку назад у мене відбулося перше знайомство з цим брендом .І то було кохання з першого використання .Тверді шампуні ...це будо для мене щось незвичне і нове .Але тепер зовсім не хочеться повертатися до інших засобів .Якщо Ви шукаєте щось краще для свого волосся ,то тоді варто спробувати цю продукцію .
Лінійка бренду має тверді шампуні різної ваги(поменше ,побільше), кондиціонери ,бальзам ,олія для росту,олія для довжини та олійка для кінчиків волосся.
Склад натуральний ,не має силіконів .❤️
4. Natura Victoria
Дозвольте я додам ще один чудовий український бренд натуральної доглядової косметики.Було б просто нечесно не сказати про нього .
Крема ,есенції,сироватки для обличчя з надзвичайно багатим складом .Є також засоби для тіла ,волосся .
Маски для обличчя завжди є в моєму б'юті арсеналі ,яких досить надовго вистачає .
З вели ким задоволенням використовую їхні сироватки
Також моя любов -то б'юті есенція для обличчя -для нормальноії чи комбі шкіри взагалі топ на літо .Зволожує ,тонізує .Навіть крем не хочеться наносити після неї .
Натуральний склад ❤️
Я дуже пишаюсь тим ,що наші українські бренди виготовляють такі чудові косметичні засоби .Які ,навіть ,можуть конкурувати з більш відомими брендами .Дякую ❤️❤️❤️💛💙
Коментарі (0)