krutoguuz

Мої порожні пробники та баночки:

Мої порожні пробники та баночки:

Вирішила використати всі пробники, які маю в хаті або розхламлення beauty простору вдома.

1. Шампунь та кондиціонер для чутливої шкіри голови Insight Sensitive Skin ці засоби мені взагалі не сподобалися. Він дуже мʼякий для мого волосся та шкіри голови, я відчувала голову брудною після миття. Швидко почала жирнитися, а кондиціонер на дотик та по відчуттях був як вода, не було відчуття ніби щось обгортках твоє волосся. Можливо для власниць дуже чутливої шкіри це і буде ок, але не для мене. Їх отримувала в подарунок до якоїсь посилки.

2. Інтенсивна СОС сироватка для чутливої та куперозної шкіри DERMA SOS SERUM MAGNOLIA REPAIR цей засіб використовувала, як крем. Має дуже комфортну гелеву текстуру, яка швидко поглинається та добре зволожує шкіру за рахунок екстракту магнолії та гіалуронової кислоти та зменшує почервоніння.

3.Омолоджувальний крем-сироватка, з ретинил ретиноатом Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream пробника вистачило на днів 5 за цей час помітила, що темні кола стали трошки світлішими. Чи то я просто виспалася?) Повнорозмірний точно не купувала б, але спробувати прикольно.

4. Гель для очищення жирної шкіри Medik8 Surface Radiance Cleanse - цей гель в мене вже був і він топ! В складі є мигдальна, саліцилова та молочна кислоти. Засіб має приємний цитрусовий запах. Для жирної шкіри - це скарб. Непоганою його альтернативною є засіб від Cosrx, по складу вони не ідентичні, але обидва круті.

5. Скраб для очищення пор Medik8 Pore Refining Scrub- жах, продукт розчарування бренду. Не розумію чому взагалі ці скарби ще існують. Засіб залишає жирну плівку на шкірі і замість зазначеного очищення, зʼявляється додаткове обтяження.

6. Timeless - Пептидна сироватка - Matrixyl 3000 Serum - класний засіб для вікової шкіри. Буде працювати на зволоження, покращення пружності. В складі має потужний пептид в крутій концентрації. Наносила на вологе обличчя кожного ранку, покращилася пружність. Можна використовувати також для профілактики глибоких зморшок.

На мейкап її немає, тому позначаю схожі продукти.

7. Натуральне рослинне мило для жирної і проблемної шкіри обличчя і тіла Biotrade Acne Out Soap хороший варіант для висипань на тілі, мʼякий засіб в складі є молочна кислота, яка буде мʼяко відлущувати та зволожувати. Та саліцилова кислота, яка буде працювати з запаленнями, працювати з запаленнями та надавати протизапальну дію. Має приємний цитрусовий запах.

8. Зволожувальний лосьйон без олій Cosrx Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap - цей засібможе підійти для відновлення шкірного барʼєру, але не для постійного користування. Засіб відчувається маскою на шкірі і до кінця використав його мій хлопець після гоління, бо мені з ним було не комфортно, шкіра продукувала ще більше шкірного сала, будьте з ним обережні. Схожий по текстурі та складу на гель з кавуном від Hemish.

9. Поживний крем з екстрактом чорних соєвих бобів Round Lab Soybean Nourishing Cream це 2 засіб, який я спробувала він цього бренду і це відкриття. Хороший варіант для відновлення після кислот, ретинолу або під час прийому ретиноїдів. Має досить легку, але щільну гелеву текстуру, швидко поглинається і наповнює шкірі. Лайк!

Чекайте нові пости на цю тему 🤭

Користувалися чимось з мого списку?