Nata_Po

Купила олівець, виявився не той, розчарувалась, а потім закохалась)

Купила олівець, виявився не той, розчарувалась, а потім закохалась)
Купила олівець, виявився не той, розчарувалась, а потім закохалась)

Кілька тижнів назад придбала олівчик для брів від Glambee у такій же ж голубенькій упаковці, в 03 відтінку. Прийшла в магазин, купила, розпакувала вдома і усвідомила, що купила не те, що планувала. Звісно, стало сумно, шкода грошей...до моменту, як я спробувала протестувати, що я врешті придбала.

Як виявилось, я купила мікроолівчик, яким просто бомбічно промальовувати окремі волосинки. Я все шукала такі, але дивилась, не знаходила і йшла собі геть.

Отже, з олного боку малесенький і тонесенький олівчик, яким потрібно промальовувати окремі волосинки (і він з цим впорався на ура). Він доволі твердий, тому трошки зусиль прикласти потрібно, але не надто багато, щоб подряпати собі шкіру чи розтягнути. Ну і це теж +,бо олівчик не змальовуватиметься за 2хв.

З іншого боку на закрутці у нас знаходиться спонжик, просякнутисй коричневою помадкою/рідкими тінями???, яким можна додати інтенсивності брівкам і зробити їх більш заповненими.

Ось тут можете побачити наскільки тоненько малює олівчик і наскільки комфортним є відтінок. У мене доволі темні брови, алеолівчмк зайшов на ура, хочая переконана, що саме олівчик зайде і світленьким дівчаткам також, але помадка ні, вона достатньо темна.

Якби була можливість, я би купила лише цей олівчик, бо в мене в так доволі темні та густі брови, я не дуже маю бажання ходити з двома темними ковбасками, але маю думку, що ще знайду як використовувати цю помадку. Можна буде спробувати забирати продукт на пензлик і ним малювати брівки, щоб не наставити плям спонжем.

Тому, це моє відкриття)

P.S. у мене 03 відтінок.

Тож олівчик класний і зручний для промальовування волосинок. Я його купувала +- за 100 грн. Подивлюсь, на скільки часу вистачить і тоді можна буде робити якісь більш грунтовні висновки.

Але на разі мені сподобалось, бо з такию зручною дрібнотою я стикнулась вперше в житті)