ksnklb

Гель для душу Ziaja 🫧

Гель для душу Ziaja 🫧

Просто дуже комфортний гель для душу, без яскравої віддушки. Гарно очищує тіло, не стягує шкіру. Після душу шкіра м'яка і приємна на дотик.
Баночка виконана у спокійному молочному кольорі з узором що вказує на серію з шовком та потрібними надписами. 300ml стане на довго, досить економна банка.

Гель для душу Ziaja 🫧

Консистенція рідка, прозора і легким перламутровим відливом.
Аромат не яскравий, приємний і нагадує м'які квіткові парфуми.
Піниться добре і невеликої кількості вистачає на усе тіло. Звісно, утворення піни на руці під краном нормально не покажу, але я намагалась😅 Аромату на усю ванну не буде, лише під час миття та після миття можна зловити легкі ноти на тілі.
Якщо говорити про склад, він доволі не поганий, навіть є гідролізований шовк у складі 😉
Чому рекомендую цей гель? Велика банка за невелику ціну комфортного гелю, якого вистачить на довго, чому б і ні?)

Aqua(Water) – вода, розчинник.
Sodium Laureth Sulfate –використовується в шампунях і гелях для душу для утворення піни.
Cocamidopropyl Betaine – м'який амфотерний ПАР для очищувальних продуктів, синтезується з жирних кислот кокосової олії та гліцинового бетаїну (буряк).
Glycerin – пом'якшувальний засіб.
PEG-7 Glyceryl Cocoate – є похідним на основі відновлюваної рослинної сировини, такої як поліоксіетильовані ефіри жирних кислот і гліцерин. Універсальний, ефективний пом'якшувальний і кондиціонуючий засіб у змивній косметиці
Hydrolyzed Silk – той самий гідролізований шовк, який захищає поверхню від шкідливих факторів навколишнього середовища та зволожує.
Laureth-2 – один із основних очищувальних інгредієнтів косметики завдяки його здатності емульгувати забруднення.
Glycol Distearate – Гліколевий дистеарат є складним ефіром стеаринової кислоти та етиленгліколю . Зазвичай він зустрічається в засобах особистої гігієни та косметиці, де він використовується для створення перламутрового ефекту, а також як зволожувач.
Laureth-4 –може видаляти жирні домішки, бруд та інші забруднення, накопичені на шкірі. Як емульгатор Laureth-4 покращує консистенцію косметичних засобів, що сприяє рівномірному нанесенню та досягненню переваг місцевого догляду.
Sodium Chloride – сіль.
Sodium Benzoate – консервант.
Parfum (Fragrance) – парфумування.
Hexyl Cinnamal – парфумування.
Hydroxycitronellal – парфумування.
Benzyl Salicylate – бензиловий ефір саліцилової кислоти, хімічна сполука, яка найчастіше використовується в косметиці як ароматична добавка або поглинач ультрафіолетового світла.
Citric Acid – лимонна кислота.