Оліч

10 ароматів, які я б хотіла мати в повнорозмірному форматі

10 ароматів, які я б хотіла мати в повнорозмірному форматі

Я хотіла б багато флаконів, цілу парфумерну шафу)) Але якщо брати мінімум, то це 5-10 парфумів, які б я могла носити під різні настрої та стилі одягу. Бо я сьогодні волоцюга, завтра дедінсайд, через тиджень прицеса, потім ділова жінка в піджаку, або спортсменка і так далі)) Під все один аромат знайти важко.

Насправді ця тема почала цікавити мене лише рік тому. Тож може ще через рік список вже буде інший, хто зна. До цього я майже не кроистувалась парфумами, у мене були якісь, та вони мені постійно набридали і стояли майже цілі. Але зараз на щастя (чи на жаль, я навіть не знаю 😂) все змінилось.

Не будемо довго ходити навколо, починаємо!)

Це мабуть дуже передбачуванно) Бакару люблять багато дівчат, і хейтять, мабуть, ще більше. Але я не розумію цього хейту, для мене він прекрасний, ніжний, солодкий, наче густе полуничне вареня, але присипане спеціями, та хвойною смолою, щоб врівноважити солодкість. Для мене це дуже гарно, не чую його від себе, але через день він дасть про себе знати, якщо взяти в руки одяг, на якому він був. Дуже красиво, солодко, але не приторно. 1000000/10. Хочу відро.

Носила б в холодну пору, хоча знаю що багато хто користується і влітку. Я не ризикувала, бо люди цей парфум так сварять, що я боюсь комусь правда стане погано. Бережу оточуючих)) Підійде під різні наряди як на мене, і під жіночні, і під кежуал, але під трикотажний спортивний костюм мабуть вже не дуже.

Ще один бестселлер. Суха ваніль, тютюн, сухофрукти. Красивий класичний осінній парфум. Єдиний у мене, якому зробили комплімент на вулиці, і один з дуже небагатьох, що подобається і хлопцю, він каже пахне печивом.

Для мене цей аромат асоціюється з теплим пальто, шарфом, або шовковою хусткою, приємним осіннім сонячним днем, коли під ногами хрустить яскраве листя, а небо блакитне. Дуже хороший аромат, що не набридає, всім зрозумілий, і богатьом подобається.

Самого Tobacco Vanille на мейкапі немає, тому додала аромат, що часто рекомендують як бюджетну альтернативу. У мене є відливант і Franck Boclet Tobacco, я можу сказати, що вони дійсно мають дуже багато спільного. Чула відгуки, що на комусь розкриваються абсолютно ідентично, але для мене все ж різниця невелика є, хоч і Franck Boclet Tobacco для мене теж дуже гарний.

Поки що єдиний аромат у Le Labo, що мені сподобався, але я ще далеко не зі всіма знайома. Красивий, витончений, аромат чистоти. "Дорогий" і в прямому і в переносному сенсі)). Якщо чесно, то я сумніваюсь, що буду купувати цілий флакон, бо як на мене ціна для такого аромату ну дуже завищена, але все ж таки, якщо говорити лише про "хочеться" - так, він однозначно тут має бути). Тут у нас альдегіди та мускуси, аромат в стилі першої та другої молекули (скоріш за все вони будуть моєю альтернативою цьому парфуму), Juliette Has a Gun Not a perfume, але звучить цікавіше, гарна стійкість. Підійде майже під все і всюди буд доречним.

Чарівний аромат. Витончений, красивий, привабливий. Білі квіти, ваніль, крапелька цитрусів. Звучить благородно, розкішно, у мене відразу асоціація з красивою жінкою в шовковій сукні, з зачіскою, в прикрасах. Я ще не носила цей аромат, тільки слухала, але вже в нього закохалася, він просто прекрасний!) Носила б під різні сукні, або якісь цікаві образи.

Читала відгуки на нього, хтось писав шо пахне вологими серветками)) Я не знаю як це можливо, наскільки ж ми всі різні і яке у нас різне сприйняття 😂

Не відразу мені цей аромат полюбився, але все ж і я потрабила в ряди його шанувальниць). Яскравий, квітковий, з неймовірним шлейфом на шикарною стійкістю. Обожнюю те, як довго ним пахнуть речі, і оця його амброво-кедрова квіткова база і є тим, за що він мені запав в душу. Підійде під багато що, він веселий та грайливий.

Пробувала деякі його "клони", та заміни йому не знайшла, є в них спільні риси, але цю базу вони мені не передають.

Насправді не знаю чи включати цей аромат сюди, бо один час пройшла інфа, що бренд якось пов'язаний з рф, а потім я ніде не могла знайти нічого про це. Тож я сумніваюся в покупці, не знаю навіть що з цим робить. Але тим не менш, якщо говорити про аромат, він в моєму топі. Для мене це аромат домашнього затишку, чистої шкіри та волосся, догляду за тілом, красивої шовкової піжами. Як на мене, підходить майже під все. Супер стійкий та ждуже шлейфовий.

Аромат для мене як раз на ті випадки, коли я шо волоцюга, або дедінсайд)) Пахне грубою шкірою, зовсім трошки помідорним листям (обожнюю запах помідорного листя 🥰🥰🥰, згадується дитинство з бабою на городі і помідори, які їсиш з грядки, найсмачніші в моєму житті), та ванілька. Аромат унісекс, я залюбки ношу його з берцями, шапочками біні, що не закрівають вуха, і всим в цьому дусі. Коли я типу бунтарка!!!))

Як на мене - досить непоганий варіант цитрусового свіжого аромату. Це для мене запаз шкіри рук, що чистили мандарини та помело. Трошки мускусно та лактонно, не зовсім звичне поєднання, і це мені подобається. Залюбки б носила влітку, підійде під все, і сарафан, і шорти з шльопками.

Класний літній аромат. Соковитий інжир на зеленому листі. Свжий, зелений, та трохи солодкий через фруктовість аромат. Дуже натуралістично, асоціюється з відпусткою біля моря, фруктовими деревами. Більше про нього мабуть і нічого сказати. Якби ще стійкість була трошки краще, то ціни б йому не було).

Довго думала кому віддати останне вакантне місце, і от у нас ще один бестселлер). Все ж я люблю цей аромат, і кращої вишні я досі не чула. Навіть нові вишневі аромати Форда для мене все ж гірші за цей. П'янкий, наче густий вишневий лікер разом з амаретто. Дуже смачно, солодко, гіркувато, звабливо. Вау!)

Шось вийшов якийсь занадто лакшері список 😂, ну нічо. Взагалі, я коли починала писати, то думала що буде добре, якщо знайдеться 10, а по факту я далеко не все сюди вмістила. Я була б дуже рада мати Byredo Gypsy Water, але останнім часом все сильніше розчаровуюся в його стійкості, такий дорогий парфум, а тримається півгодини. При тому, що я брала відливанти у різних людей, і вони були однакові, так би я подумала шо натрапила на підробку. BDK Parfums Creme De Cuir - ніжний солодкий аромат ванілі та замші. Стійкий та красивий. Escentric Molecules Escentric 01 - класика. Запах чистоти та свіжості. Black Orchid Tom Ford - пряний, солодкий аромат. Серйозний, статусний, красивий аромат, трошки нуарний. Diptyque Tam Dao - легкий аромат деревени та ванілі. Підходить на літо, але нажаль теж не дуже гарна стійкість. Maison Francis Kurkdjian 724 - я в захваті з його бази. Наче й нічого особливого, але неймовірно красиво.

Мабуть досить, не буду вже писати абсолютно все, що сподобалось😂