Anna_feerie

Шампунь, що пахне як Versace Bright Crystal? Це ж топ!))

Шампунь, що пахне як Versace Bright Crystal? Це ж топ!))

Я давно і щиро люблю серію Superfood, бо вона чудово працює на моєму хвилястому волоссі (та ще й не містить силіконів 😉). Цього разу я шукала саме зволожуючий шампунь, щоб якось протидіяти супер очищенню від цього корейця: https://club.makeup.com.ua/post/15982/. Тож вирішила спробувати саме Garnier Fructis Aloe Hair Food Shampoo 96%. В якості зволожувача маємо в складі алое, всі інші інгредієнти доволі подібні до інших шампунів серії.

Щодо органолептики, це прозорий густенький засіб, який чудово піниться, тому його треба зовсім трошки (+ до економії 😁). Шкіру голови промиває непогано, не пересушує, довжина волосся при цьому стає більш гладкою та швидше розплутується навіть без кондиціонера. Я використовую цей шампунь на постійній основі, а раз на 1-2 тижні чергую з корейським супер очисником)).

Шампунь, що пахне як Versace Bright Crystal? Це ж топ!))
Шампунь, що пахне як Versace Bright Crystal? Це ж топ!))

Спочатку я не відчула нічого особливого, бо пахне собі приємно з баночки, та й добре. Але потім, виходячи з душу, я кілька разів схопила себе на думці, що відчуваю запах парфумів. Думала, що то якась моя туалетна вода дає такий ефект, або ж парфум + кавуновий бальзам Суперфуд. Але ні! Коли чоловік взяв цей шампунь (а бальзами/маски він не використовує), я зрозуміла, що цей аромат створює саме шампунь алое! І на мокрому волоссі він так чудово розкривається, шлейфить пару годин і підіймає настрій. І так, це дуже схоже на Bright Crystal, тому, якщо ви любите цей парфум, спробуйте шампунь, вам точно має сподобатись 😍 😍 😍.

P.S. Якщо ж маєте більш жирний тип шкіри голови, то можна перший раз мити більш очищуючим шампунем, а другий - Garnier Fructis Aloe Hair Food Shampoo 96% (так я теж іноді роблю)).

Бажаю всім здорового сяючого волосся та гарного настрою!