Гель для вмивання Derma Acne+
Враження після використаної до дна туби.
З невідомих причин, мене зачепив цей польський бренд косметики і я вирішила протестувати ті засоби, які теоретично могли б мені підійти. Маю комбіновану, проблемну шкіру з висипаннями в нижній частині обличчя саме тому з їхнього асортименту обрала саме цю умивачку.
Гель має жовтий відтінок середньої густоти і явно вираженим ароматом груші (а точніше цукерок "Дюшес"). Особисто для мене це мінус, тому що, як вже багато разів писала, не люблю віддушки в доглядовій косметиці, до того ж запах відчувається ще якийсь час.
Кількості, як на фотографії, вистачає щоб умити лице, як на мене, це стандартний розхід для вмивачки. Виробник вказує , що термін придатності після відкриття 6 місяців, при регулярному використанні мені саме вистачило його на цей термін.
Гель не сильно піниться і при додаванні води більше захожий на молочко з невеликою кількістю бульбашок. Гарно розподіляється та легко змивається. Після процедури відчувається легке стягнення біля носу, але це все легко вирішується кремом.
Додаткових висипань чи подразнень не викликав, звуження пір я не помітила, шкіра жирніла як зазвичай, він не погіршив стан шкіри і це вже непогано.
Висновок: цей гель не зачепив мене ефектом від використання до того ж доволі виражена віддушка через яку я точно більше не повторюватиму цей засіб.
А ви вже знайшли свої фаворити для вмивання?
Коментарі (0)