Елена

Mugler Alien Goddess Intense

Mugler Alien Goddess Intense

Вітаю 👋

Мене звуть Олена, я фанат бренду Мюглєр 😁 Та зрозуміла я це пізно. Мало того, що нема можливості протестити аромати офлайн, так ще і ціни якісь космічні стали. Тому, коли з'явилась можливість придбати пробники, я схопила не думаючи.

Що ж ми маємо? Відразу скажу, что з першою версією Mugler Alien Goddess я не знайома, тому порівнювати не буду.

Mugler Alien Goddess Intense

Початкова нота: Бергамот, Кокос
Нота серця: Жасмин, Жасминовий чай
Кінцева нота: Бензоїн, Ваніль, Кашемірове дерево

В мене доволі двояке враження від аромату. Але спочатку пройдемося по нотах. На старті це солодкий інтенсивний аромат, який має легке відлуння класичного Alien. Та воно швидко зникає і аромат йде своєю дорогою. Хвилин через 15 уся інтенсивність та солодкість зникає, аромат спокійно сидить на шкірі. Не дивлячись на старт, парфум не щільний, що дивує. Для мене аромат відпустки. Кокос, жасмін, трішки ванілі, деревина. Він не заважає, не відволікає. Спокійно сидить на шкірі. Через якийсь час я взагалі перестаю відчувати його з себе.

Це відпустка, сонце, пісок, крем від засмаги, квітка в волоссі, коктейлі, релакс. Якось так )

Якби мені подарували флакон, я б його носила. Звісно носила б. Якщо ж думати за покупку, то ні. Для мене це доволі прохідний аромат як для бренду. От правда. Він не унікальний в цьому направленні. Тому я навіть здивована, що він вийшов від бренду Мюглєр. Та все одно я радію, що мені вдалося познайомитись з новим ароматом бренду.