Ya Yana

Ми разом з випускного: мій ідеальний тон

Ми разом з випускного: мій ідеальний тон

Long story *на скільки це можливо* short

Я вже заспамила сторінку цього продукту на мейкапі своїми макіяжами, бо він є буквально в кожному моєму образі. І так, ми разом з випускного. Пам'ятаю як подружка потягнула мене в магазин за ним і сказала, що саме ця штука витримає усі наші навіжені танці, актову залу без кондиціонера і навіть світанок зустрічатимемо ще красунями. Ця прекрасна дівчина не збрехала і тональна основа доводила мені свою стійкість неодноразово.

Ми пережили разом студентські вечірки, різні водні види спорту та велозаїзди. Нахіба мені там скрізь був той тональний? Дуже слушне питання. Я була мала та дурна, і на додачу до того мала акне. Бігти лікувати — ні. Замазати все на світі — так. Хочу сказати, що продукт дійсно круто справлявся із цим і робив із моєї КАТАСТРОФИ на обличчі, щось більш-менш.

Але я прошу усіх, хто має таку проблему, звертатися до дерматологів, не ховати наслідки, а шукати причину. Сил вам, прекрасні, все буде чудово, ви точно впораєтесь.❤️

Зараз шкіра має стабільний стан і саме цей тональний засіб не провокує запалень, але і мій метод використання дещо змінився.

Повсякденний макіяж. Маю проблему з синцями під очима. Вони хронічні, який би спосіб життя я не вела. Але, терпіти не можу консилери, бо вони всі (я пробувала багато і просто відмовилась від цієї ідеї) скочуються та після виходу з дому створюють під очима якусь мішанину. Тому, просто наношу тональний крем тонким шаром, як маску Черепашок Ніндзя 😂. Я підібрала просто тон в тон зі своєю шкірою, тому при плавній розтушовці пензликом, не виглядаю як Мікеланджело, все чудово. Синяків не видно, нічого не скочується, і шкіра не втомлюється.

Make up to kill. Коли є настрій на фул мейкап, наношу тональний крем тонким шаром та розтушовую пензликом. Тон тримається весь день, скульптор та рум'яна на ньому не скочуються, а шкіра не хоче вмитися.

Аромат. Він є, але не надто яскравий. Щось між пудрою та класичним запахом крему.

Тон. Тут є одна фішка. У мене тон 03. І він світліший за 02, або 02 просто тепліший, тому так здається, але факт є фактом, я пробувала 02 і була, як після легенької засмаги. 01 для Білосніжок, порцеляново-білий.

Консистенцію передала на фото. Досить густа, легко наноситься пальчиками, але для мене найзручніший варіант - пензлик. Спонжами не користуюся. Гадаю, є вірогідність, що він з'їдатиме велику кількість продукту.

Фініш. Маю комбіновану шкіру з жирненькою Т-зоною. Сам тональний не матує, але і жирного блиску не створює. Якщо надворі немає спеки, то фініш має легкий природний блиск, проте я не перетворююсь на млинчик. У дні, коли шкіра показує характер і носик починає виблискувати, я додаю зовсім трошки пудри.

Важкий чи ні? Для мене ні. Якщо ви звикли до ВВ-шок, то скоріш за все, вам буде з ним незвично. Але цей тональний на стільки пігментований, що вам просто не потрібно буде наносити його багато.

Стійкість. Думаю, що розповіла про неї сповна у першому блоці допису, але я дійсно приємно вражена й досі. Були часи, коли я наносила цей тон і на повіки, як основа для тіней, і вони тримались бездоганно до самого вечора, навіть яскраві та примхливі тіні.

Дякую за увагу, чарівні. Сподіваюсь, що була корисною. Довго відтягувала цей допис, бо чекала, щоб хоч трошки вгамувалась спека, але вона безжальна, тому я увімкнула вентилятор, і все ж зробила ті фото😂. Але зізнаюся, що за таких температур, мені і SPF на шкірі важко витримувати, тому йду до прийняття свого нейчюрал бьюті, як тільки можу.