Kizza

Про вимушену перерву

Про вимушену перерву

А сталась дика спека в Україні. Не знаю як у всій - але в Києві останні два дні просто аномальна погода. Коли я писала про літні лайфхаки для себе, киці та дитини я мала на увазі погоду до 30°С. Але тут прийшло чумачеча погода і всі мої лайфхаки просто перестали працювати.

Через вплив високої температури, постійного вмивання обличчя хоча із моїми рутинними засобами на лиці стався такий кошмар.

І ладно би просто висипка - але це капєц, яка пекуча висипка. Будь які маніпуляції з нею призводять до сильного печіння, неначе пітнієш на натерту шкіру. І нажаль поки температура на вулиці не спаде - ця штука буде зі мною 😬 А на ній мої тони викликають жахвиле печіння 😞

Після замазування будь яким тоном - що Shiseido, що Estee Lauder, Missha та Catrice - дають однаковий ефект. Доречі, мої пудри теж не справляються з тим "водоспадом" який протягом всього нанесення мейку виробляє шкіра. При намаганні скористатись серветками щоб "вимочити" ту росу - злазить тон😐 він просто приклеюється разом з крапельками - і все - ти сидиш з напівоголеною шкірою😑

А далі починається найцікавіше: всі сухі продукти - залипають, бо ти її наносиш на вологу шкіру. "Вимакування" допомагає на пару секунд. Тому ми маємо - оранжево-сіро-блискучі щоки бо хайлайтер наноситься "дзеркально", а рум'яна і контур нещадно "залипли". І тепер найцікавіше - брови😶

Брови в мене є наполовину, адже я люблю експериментувати з їх формою, але природня "низько-похмура" їх посадка не дає отримати омріяну форму "будиночком" або трохи "вгору" щоб було місце на повіках. Так от - мої найулюбленіші мікроолівці для брів просто не малюють по шкірі. Від слова "зовсім". Туші для брів "просковзують" форму пензлем в олівцях не підчешеш і не поправиш. З горем навпіл вийшло зробити даний мейк на який я потратила майже 30 хвилин, щоб зробити його якось так, щоб по-людськи виглядав.

Чекаю на довгоочікуване зниження температури і з двох ніг вриватимусь в б'юті знову. Тим паче з ЄС замовила вкрай неоднозначні декоративні продукти, які вже прям хочеться і протестувати і вам показати.

PS: пам'ятаєте,як я рекламувала ідеальний пензлик для тону від Real Techniques RT 204 ( https://club.makeup.com.ua/post/13664/ ) , так я чомусь подумала, що дуофібра від Topface - буде тим пензлем, що повторить суперкруте нанесення. Так от - ні, і цей пензлик поки мене розчарував. Але так,як я не всі текстури ним спробувала наносити - про фінальний висновок говорити рано.