saybeautyk

Статус оновлюється… Dupe Clarins?

Вперше я побачила цей продукт в такому відтінку у Олі https://club.makeup.com.ua/post/13817/, за що їй дуже вдячна. Я одразу закохалась, бо на фото побачила схожість з тією олійкою, яка є в мене (03 red berry). Я поясню свій фанатизм від кларанс - у мене після системних ретиноїдів (я закінчила курс 2,5 роки тому) тепер постійно сушить губи. І саме lip comfort oil став тим продуктом, з яким мені реально максимально комфортно. Тому я його беру за еталон і саме з ним порівнюю все)

Так от, тепер про NYX.

По-перше, класне пакування і хороший обʼєм продукту. Після відкриття упаковки строк придатності 18 місяців.

Аромат майже такий самий, як у clarins - дуже схожі. Приємний ягідний.

Великий аплікатор - в одному зі своїх постів я писала, що не люблю такі, але зараз я змінила думку) дійшла до висновку, що великий аплікатор - то любов, бо ним дуже швидко і зручно наносити продукт, не треба 33 рази вазюкати так, як малим класичним.

Щодо текстури - вона щільна і мені здається трохи більш густою, ніж у Clarins. Я залишу фото свотчей для порівняння.

Відчуття на губах - доволі схожі, єдине що NYX мені відчувається більш липким, але це не критично. Тому що комфорт на губах ОДНАКОВИЙ! Тобто, не дивлячись на різницю текстур, на губах продукт виглядає 1:1 і відчувається теж. Абсолютний комфорт і помʼякшення. Fat oil так само впитується у шкіру губ і залишає її наповненою. Саме за цей ефект я і полюбила олії для губ.

Відтінки максимально схожі. Чим більше наслоюєш status update, тим яскравіший колір, але зволоження від мінімального нанесення теж цілком достатньо.

Єдина поправка - може затікати в складочки губ, чого clarins не робить. Але це нічого страшного. І ще clarins за рахунок своєї більш рідкої текстури створює більш дзеркальний ефект.

Що можу сказати у підсумку? А те, що за 350 грн ви отримуєте чудовий продукт, який поєднує в собі доглядові та декоративні функції. Чи брати? Однозначно ТАК❤️ я дуже хочу собі ще декілька відтінків і вже приглядаюся, яких саме) але в мене на тесті буде ще кілька продуктів для губ, тому поки покупку відкладаю і з задоволенням буду користуватися відтінком status update, який є універсальним і підійде на будь-який випадок. Коротше, NYX fat oil lip dip - то любов і дуже крута штука❤️‍🔥 за ті гроші, що ви витратите на одну олію clarins, можна купити три різних відтінки олії від NYX і кайфувати💕

Дякую за увагу і вибачте за багато тексту, я ніяк не можу нарадуватись, що нарешті знайшлось таке чудо🫶🏻