Анастасія Фоміна

Очищуючий тонік Under Twenty❤️

Очищуючий тонік Under Twenty❤️

Цей тонік на просторах тік току постійно мене переслідував і я після того як спробувала пінку для вмивання цього бренду(про неї був допис,кому цікаво почитайте) і мені вона сподобалася,вирішила спробувати і тонік.

Тонік у нас очищуючий і призначений для жирної та комбінованої шкіри з недоліками.Моя шкіра комбінована,чутлива,влітку схильна до жирності,є сліди від минулих висипань(які не так легко і швидко вивести),але активні висипання в мене стаються не часто і частіше всього вони на початку циклу,після сильного стресу чи вживання певних продуктів.Але назвати свою шкіру схильну до висипань я не можу.

Тонік має хороший та справді діючий склад.

Очищуючий тонік Under Twenty❤️
Очищуючий тонік Under Twenty❤️

Моя шкіра добре сприймає засоби з кислотами,вже не одноразово я купляла тоніки,сироватки з різними кислотами.Цей тонік я почала використовувати два тижні тому по вечорам,і через кілька днів сталася цілком поширена реакція на продукти з кислотами,у мене почали з'являтися висипи,не сильні,вони швидко проходили,але вони були.І це все тривало десь тиждень,і от зараз моя шкіра перевтілилася.Звичайно вона не стала прям ідеальною,але пори стали чистіше,висипи пройшли,шкіра сяє(по хорошому,але як жирний млинець від спеки),став рівніший рельєф та тон шкіри,посвітлішали сліди від минулих висипів.

Сам по собі тонік має фруктовий аромат,розприділяючи його по шкірі,можна відчути легке пошіпування(в мене так було в перші дні).

Я особисто залишилася задоволена дією тоніку,бо я її справді бачу.Звичайно,з засобами з кислотами варто бути обережними,особливо тим у кого чутлива шкіра.

Я рада,що купила цей тонік та спробувала,і після двох тижнів використання точно змогла сформувати думку ,що засіб для мене гідний.Рекомендувати чи закликати купляти його я не буду,діло ваше,шкіра у всіх різна,але я думаю мій відгук може бути комусь корисним.