Оla Melnik

Мій відгук на себорегулювальний очищувальний гель для вмивання Dr.Ceuracle Ac Care Solution Pink Gel

Мій відгук на себорегулювальний очищувальний гель для вмивання Dr.Ceuracle Ac Care Solution Pink Gel

Ceuracle на основі комплексу з 17 видів лікувальних трав розроблений для чутливої ​​шкіри, збезводненої і проблемної шкіри, створений для щоденного вмивання. Засіб з легкої освіжаючою текстурою і слабокислою реакцією дбайливо очищає, не викликаючи почуття стягнутості.

Фрукт папайї – допомагає шкірі позбутися від ороговілих клітин і знайти втрачене сяйво
Саліцилова кислота 0,5% – очищає пори, вирівнює тон шкіри
Рослинний комплекс HOPE7 (екстракт листя зеленого чаю, екстракт насіння пшениці, гідролат гінгко білоба, екстракт броколі, екстракт люцерни, екстракт листя ерука сатіва, екстракт листя камелії) – нейтралізують надлишок шкірного сала, освіжають, відновлюють водно-жировий баланс шкіри, насичують тканини поживними речовинами і стимулюють процес регенерації

Обʼєм цієї крихітки 50 мл. Не дивлячись на це розхід гелю дуже економний.

- гарно очищує шкіру не пересушуючи її

- погано піниться, але це не проблема ,так-як, це гель а не пінка

- не провокує нових висипань

Дякую , що приділили увагу красуні💋 діліться своїми враженнями про цей гель в коментарях