Швець Карина🤍

Purple Molecule 070.07 від Zarko

Purple Molecule 070.07 від Zarko
Purple Molecule 070.07 від Zarko

Спершу хочу зазначити відмінності між 7 (фіолетовою) та 9 (рожевою) молекулами: 9 більш легка, дівоча і ніжна, така собі хмаринка безтурботності, а 7 - більш фемінний і важчий аромат. Насправді за відгуками багато хто писав, що аромати схожі і майже ідентичні. На мій ніс - вони АБСОЛЮТНО різні.

Переходимо до нашого герою 💜

Флакон типовий для бренду - вони всі у них однакові, упакований в симпатичний мінімалістичний тубус, де зручно зберігається.

Одразу після розпилення вас зносить з ніг неймовірний тропічний аромат, нібито ви тільки нарізали величезну тарілку фруктів і зараз смакуєте їх на узбережжі. Раніше композиція цього аромату складалася лише з трьох нот: пітахайя, ваніль та сандалове дерево; зараз же піраміду оновили, і в ній зʼявилося багато нового.

Пітахайя чомусь зникла, тож тепер виходить, що в ароматі взагалі немає фруктів? Дуже дивно. Кому вірити - я не знаю, тож обираю свій ніс) а він каже, що фрукти тут точно є. Аромат солодкий і дуже грайливий на шкірі, цікаво переливається. Тобто він начебто і монотонний у своєму звучанні, а начебто десь проскакує щось новеньке. За декілька годин парфум стає тихішим і більш ванільним, глибоким, але тропічна нотка все одно супроводжує нас всюди.

Стійкість в нього пристойна - на шкірі, звичайно, не дуже, але на волоссі та одязі тримається довго, до прання чи миття голови.

Я б не рекомендувала брати без затесту, бо насправді аромат на любителя. Я попередньо наносила аромат на себе в магазині і ходила слухала його, після чого зрозуміла, що цілий флакон не використаю і він у мене буде стояти дуже довго. Тому для себе знайшла залишок у флаконі з гарною коробкою - і око радується, і бажання втамоване. Тому в парфумерії прислухайтесь до своїх відчуттів і не робіть необдуманих покупок💜

Дякую за увагу🫶🏻