YuliHrytskoff

Магнієвий скраб для тіла кавовий "Бішофіт Полтавський" Bisheffect

Магнієвий скраб для тіла кавовий "Бішофіт Полтавський" Bisheffect

Одним із найважливіших косметичних засобів, без перебільшення, є скраб для тіла! Адже без нього ретельне очищення шкіри тіла в домашніх умовах просто неможливе. Саме такий засіб як скраб допомагає швидко і якісно позбутися ороговілого шару шкіри та врослого волосся після епіляції, поліпшити кровообіг, боротися з целюлітом, а ще - наситити шкіру корисними речовинами, а в моєму випадку - мінералами, тому що в сьогоднішньому своєму відгуку я хочу розповісти про скраб на основі цілющого мінералу - Бішофіту - Магнієвому скрабі для тіла кавовому Бішофіт Полтавський.

Засіб розфасований у важку круглу банку, виготовлену із прозорого пластику. Навколо баночки наклеєна інформаційна етикетка з вичерпною інформацією про засіб від виробника.

Баночка досить щільно закривається пластиковою кришечкою, що загвинчується, на яку нанесено дату виготовлення і термін придатності скрабу.

Під кришечкою була спеціальна захисна мембрана, яку вважаю дуже гігієнічною. Для зручності відкриття, мембрана оснащена спеціальним "язичком".

Об'єм скрабу немаленький - аж цілих 500 г.

Як завжди, перше, з чого я розпочинаю характеристику будь-якого косметичного продукту - це аналіз складу засобу. А в магнієвому скрабі він мене приємно здивував! Він повністю натуральний і дуже корисний для нашої шкіри, тому що, крім самого мінералу Бішофіту, містить ще рослинні олії, екстракт зерен кави арабіки, пудру абрикосових кісточок, гліцерин і ксантинову камідь.

Колір. Скраб кавово-коричневого кольору.

Запах у цього скрабу дуже приємний! Кавовий зі спеціями та нотками шоколаду! Це просто окремий момент, за що мені подобається цей скраб! Справжня аромотерапія у власній ванній)


Консистенція скрабу дуже цікава – пастоподібна, містить велику кількість досить великих кристалів Бішофіту та дрібно подрібненої абрикосової кісточки.

Коли я вперше відкрила баночку даного скрабу і побачила такі великі частинки, подумала, що скраб дуже жорсткий і травмуватиме мою чутливу шкіру, але це зовсім не так! Але про дію скрабу трохи нижче за текстом)


Текстура скрабу відносно однорідна - олії не розшаровуються і не збираються на поверхні; не рідка і досить в'язка - скраб не розтікається і не обсипається зі шкіри, що робить його використання дуже економним.

Використовую цей скраб я цілком стандартно - на попередньо очищену вологу шкіру наношу невелику кількість скрабу і роблю легкий масаж протягом декількох хвилин. Потім змиваю проточною водою. Повторюю процедуру 1-2 рази на тиждень.

Скраб дуже легко розподіляється по шкірі, не осипається ні під час його нанесення, ні при масажних рухах. Великі кристали розчиняються дуже швидко, зовсім не дряпаючи і не травмуючи шкіру (навіть мою чутливу!); відлущування відбувається, більшою мірою, завдяки частинкам абрикосової кісточки. Я б охарактеризувала цей скраб по жорсткості - як середній, - він добре відлущує шкіру, зовсім не травмуючи її. Єдине – не варто використовувати скраб одразу після епіляції, або якщо на шкірі є якісь подряпини чи пошкодження, бо Бішофіт – мінерал дуже солений і на пошкодженій шкірі може спричинити подразнення!

Тепер щодо ефективності. Скраб дуже якісно відлущує шкіру, оновлюючи епідерміс. Жирної плівки на шкірі не залишає, тому його можна спокійно використовувати перед епіляцією. Шкіра після скрабу виглядає оновленою, дуже гладкою та зволоженою – навіть немає необхідності використовувати крем для тіла. Також після використання засобу шкіра (особливо на стегнах) виглядає більш пружною та еластичною, що свідчить про те, що ліфтинг-ефект у скрабу таки є! А який масаж за допомогою цього скрабу виходить приємний... Втім, це варто спробувати особисто!

Підбиваючи підсумки, хочеться сказати, що Магнієвий скраб для тіла кавовий Бішофіт Полтавський мені цілком сподобався за всіма можливими параметрами! І склад у нього прекрасний, і аромат, і дія на шкіру! Звісно, ​​рекомендую!