Ya Yana

Коли продукт хороший, але не твій

Коли продукт хороший, але не твій

Як вона опинилась у мене? Придбала, бо нею майоріли усі мої стрічки в соцмережах. Всі казали, що це просто ідеал за смішні гроші. Останнє — факт, туш справді бюджетна. А от з іншим у нас не склалося.

Річ у тім, що я маю далеко не найдовші вії у світі, які дивляться до низу, тому мені так важливо підняти їх та зафіксувати у такому положенні. Такого ефекту я й чекаю від туші. А ця подружка дуже сильно обтяжувала їх, збираючись приблизно біля коренів. Не знаю, чи помітно це на фото, але це навіть не грудочки, а цілий пласт туші. Відчуття, що вона занадто густа для мене. Я допомагала собі іншими щіточками, намагалась рівномірно рознести її по всій довжині вій, але туш просто застигала, роблячи вії супер важкими.

Окрім цього, сама щіточка здалась мені грубою. Вона якось дряпає мене. Звучить так, наче моя техніка нанесення туші залишає бажати кращого. Можливо. Але таке в мене вперше.

Обтяження, навіть в один шар, а також не надто крутий візуальний результат змусили мене перестати користуватися нею.

Але я можу зрозуміти, чому цю туш так люблять. Вона має достатньо переваг.

Стійкість справді дуже крута. Ніяких ефектів панди, втомленого погляду під кінець дня і чорного пісочку під очима. Тут все супер.

"Панчохи на вії". Побачила цей вираз у спільноті (так гарно, M A X I M O V A🌷, дякую) він дуже круто характеризує те, що робить цей продукт. Кожна волосинка, немов у панчохах. Для мене вони заважкі, але комусь точно личитиме цей ефект.

Швидко фіксується. Довго чекати, щоб нанести новий шар не доведеться.

Не пече та не викликає неприємних відчуттів. Тут індивідуально, але мене це обминуло.

А ви тестували Variete? Можливо є якісь лайфаки, чи просто прийняти та відпустити?

Усім вдалого вечора, красуні!❤️